返回列表 回復 發帖
原帖由 joshlier 於 2008-10-18 06:55 PM 發表
i share my team line up for week 9

Gordon ( Sunderland)

Vidic (Man U)     Ferdinand (Man U)    Garrido(Man City)

T.walcott (Ars)   ...
唔错!唔错! 祝你好运!
原帖由 steve86 於 2008-10-18 07:19 PM 發表

robinho 唔是伤咗乜?

哇。。。都是曼联。。。

(如果曼联爆冷,就。。。。。。。
曼联如果爆冷门,
赔率=1赔14。。。
原帖由 andywoei 於 2008-10-19 10:34 AM 發表
英格兰争霸战,如果由第1方案直至第28輪之後英冠自动升级到英超,+之後既10場冠军亚军季军有无勳章?????????
如果選擇第1方案 係唔會係第28輪升/降級既 會去到最後
有咗联赛制 英超竞争性更强烈!
有机会加入TVBNOW英超组合全部都係强手。
大家唔驶手下留情。。。。
原帖由 chu553358 於 2008-10-22 05:45 PM 發表

能夠保住係英超 已經心滿意足了
哈哈。。估唔到TVBNOW都有咁高水准嘅比赛。
要获得英超冠军的确唔简单。。。
仲难过侅[高投注]度赢钱。。。
原帖由 joshlier 於 2008-10-24 10:29 PM 發表
WEEK 10EPLleo2000VSsicleanmingVSchu553358canz85VSC_L_BehdevinVSwlt1110altooooonVSpuma8811feimiao0VSjoshlierljw1982VSsTeVe86lma23VSiceman-xtang6620VSjacksonkuachfong2VSjim5655jim5655VSchfong2jacksonkua ...
多谢joshlier兄。
已经更改!
原帖由 wlt1110 於 2008-10-25 01:36 AM 發表

jackson兄,我头几场都是硬战
因为我係根据 20对1,20对2,20对3如此推类。
由第六直到第九期所有组合赛事奖励+奖金已经派嗮!
如果有错漏 请留言或PM我!
多谢嗮+恭喜嗮各位球迷!
大家加油啊!

TVBNOW FANTASY 组合 WEEK:6
组合名字:至尊紅魔  冠军
组合名字:《TVBNOW》梦幻足球 亚军

TVBNOW FANTASY 组合 WEEK:7
组合名字:靓仔一族  冠军
组合名字:TVBNOW联队  亚军

TVBNOW FANTASY 组合 WEEK:8
组合名字: "大马组" 冠军
组合名字:《TVBNOW》梦幻足球  亚军

TVBNOW FANTASY 组合 WEEK:9
组合名字:TVBNOW联队  冠军
组合名字:雜牌軍團  亚军
由[第六期]直到 [第9期]各人赛事奖励 已经派嗮!
恭喜嗮咁多位参赛者!
如果有错漏 记得留言或PM我!
多谢嗮+加油啊!

TVBNOW FANTASY 英超 各人排行榜 [第六期]
冠军: ljw1982
亚军: 羅愛我
季军: tang6620
季军: wlt1110

TVBNOW  FANTASY 英超 各人排行榜 [第七期]
冠军: sic
亚军: C_L_Beh
季军: Ivan07

TVBNOW FANTASY 英超 各人排行榜 [第8期]
冠军: C_L_Beh
亚军: jacksonkua
季军: sic

TVBNOW FANTASY 英超 各人排行榜 [第9期]
冠军: kk1123
亚军: Godblessyou
季军: devin
原帖由 wlt1110 於 2008-10-29 04:54 PM 發表
请问最新一期如何计算?
最新一期又即係WEEK10,
每個球队将有两场赛事,
所有得分将根据YAHOO WEEK10果边,
而 联赛制 得分都一样根据WEEK10两场赛事总得分。

另外 如果/比如话:WEEK14没有赛事,
联赛制 对手将每人各获一分。
原帖由 wlt1110 於 2008-10-30 03:42 PM 發表
没有分数显示
都不知道是生是死
哈哈。。。睇睇下自己嘅阵容都应该会估到得分,
我就唔记得你买D乜球员,
但我自己估计至少都有60分以上。
原帖由 steve86 於 2008-11-2 04:33 AM 發表

惨咯。。。阿仙奴输哦。。。哈哈~~~
病情严重  
Steve兄,利记同阿仙奴都係难兄难第。。。
睇嚟今年冠军之争又係曼联同车仔嘅天下!
原帖由 chu553358 於 2008-11-2 05:18 PM 發表

唔使驚
今期我d主力係車仔 所以應該分數唔差
咁先恭喜嗮你啦。。。。
原帖由 devin 於 2008-11-2 09:42 PM 發表

刚好有买到 Anelka 和 Lampard,

不过都有买到 Arsenal 和 Hull 的后防球员
一個Anelka已经好够啦。。。。
我觉得呢期你应该好高分!
原帖由 devin 於 2008-11-1 06:45 PM 發表

哈哈哈。。

甘就希望兵工厂今晚争气咯,

如果不是就更加病情严重咯
阿仙奴又输波。。。。。
所以我又病喇。。。