返回列表 回復 發帖
原帖由 steve86 於 2008-11-3 10:00 PM 發表

唔同。。
利记只是一时失手。。。
T9返来就5同啦。。。
反而阿仙奴就。。。  
我都同意!
Spurs自从换咗教练之后就要似老虎咁。。。
阿仙奴俾佢哋入四球,
就连Carragher 都吓到。。。。 (o.g.)
暂时YAHOO果边仲没有WEEK11嘅得分,
如果大家要买ANELKA,C罗等等有入波嘅球员,
就要趁早喇!
WEEK11成绩已经出炉!
虽然我冇表现 但多得其他组友COVER我,
成功享受 连续两期冠军。
原帖由 wlt1110 於 2008-11-4 12:46 PM 發表

有谁啊?
难道是他
STEVE&WLT兄玩神秘。。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-11-6 12:16 AM 發表

哈哈。。。你最近潜水,不知道什么事的啦
哈哈。。。我真係侅丁加奴。。。潜水!
因为有工程侅 Dungun 最近嘅一個海边,
所以我日日都钓鱼&潜水!
最近可能唔能够日日上嚟,

因为要揸成個钟嘅车程先可以到达Dungun城市!
而呢度又得一间Internet Cafe。
啱啱由十点等到十一点先开门。。。。
原帖由 steve86 於 2008-11-6 02:42 AM 發表

边有J。。。心有灵犀J。。。  
小心啊。。。。WLT兄可能对你有意思!
原帖由 wlt1110 於 2008-11-7 12:01 PM 發表

真是好舒服,一边公干一边游山玩水。。。。
不过我都好耐没有去丁加奴
下次嚟度一定要试下NASI KUKUS!
真係 原汁原味。
原帖由 wlt1110 於 2008-11-7 08:22 PM 發表

是nasi kukus 吗?
不是nasi dagang?
我都忘记了
我净係知道呢度嘅 NASI kukus 最出名!
而NASI DAGANG应该係侅KELANTAN!
仲有NASI minyak 都唔错,
不过 太油腻。。。。。。
原帖由 mikeyap 於 2008-11-7 11:47 PM 發表
brothe jack what ur job as?????
I am working as a Project Manager in one of the Contruction Firm in KL.
We just got a New Project over Terengganu...
I will be here for few months time.
原帖由 wlt1110 於 2008-11-8 02:40 PM 發表

你有没有吃海龟蛋,很好吃的喔
最近有新闻报道可能有毒,
所以都係小心谨慎。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-11-8 02:42 PM 發表

哇,在那里呆几个星期,你会不会变马来猪的啊。。。哈哈
哪里很闷,什么都没有,如果叫鸡或跟马来妹幽会,会被
唔好咁睇我啦。。。。。
但呢度真係就连一间PUB都冇。。
最靠近都要落到关丹。
原帖由 devin 於 2008-11-8 02:52 PM 發表

海龟蛋点整好吃??

我试过当生熟蛋甘整。。。不过有臭味

结果我丢了
听遘都可以。。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-11-8 11:52 PM 發表

哈哈,mamak 档就很多,
下午可以吃鱼饼,晚上可以吃烧鱼
哈哈。。。。对住 南中国海 吃鱼饼 嘅感受真係几好,
因为我非常钟意钓鱼 而呢度所有海滩都係钓鱼天堂。
真係唔想咁快返KL!
原帖由 mikeyap 於 2008-11-9 12:40 AM 發表

oo..... so best ur job......
名係好听 但帮唐人公司做你知啦。。
要"包山包海"="一脚踢"!
Nazri昨晚身价上升到11蚊,
估计应该唔会再有人买,
但因为阿仙奴依家踢单前锋,
所以中场球员入波机会可能会提高,
NAZRI FABREGAS DIABY DENILSON都可能係最佳人选。
下一场主场对 ASTON VILLA。。。。
但最靓都係曼联主场对 STOKE CITY!
可能会攞 STOKE 嚟出气!