返回列表 回復 發帖
原帖由 steve86 於 2008-8-29 10:40 PM 發表

我买球员好奇怪。。。
都唔知点解析。。。

好啦。。。卑时间我。。。买左pm你地。。。
唔驶紧张,我嘅阵容都可能会作出改变,
因为听日仲有时间,
steve兄唔好俾我哋嘅阵容影响到,
大胆买你想要嘅球员啦。。。。
原帖由 steve86 於 2008-8-29 11:27 PM 發表

我选的基本上同你地好大出进。。。不过仲改跟。。。你地的球员都可以考虑下。。。
嘻嘻。。咁我哋组合买D球员可以话係"百花齐放"!
呢期自己介绍俾你哋嘅球员冇买。。。。。
A。ZAKI仲入两球!!!!
如果大家担心截止会係九月六号!
不妨侅呢個周末之前购买D"唔易受伤的球员"!
以防万一,
其实我相信如果下一轮赛事早场-->Saturday, September 13, 2008
YAHOO FANTASY 必定唔会乱嚟编排。。。
请大家放心。
原帖由 可爱 於 2008-9-2 09:45 PM 發表
Jacksonkua兄你买了吗?有什么球员可以介绍给我啊!
我买咗C罗,
虽然报道话要等到九月尾先可以落场,(最快)
但我都等唔切。。。
原帖由 可爱 於 2008-9-2 10:26 PM 發表
哇,酱快就买他啊!我迟点才买他,怕他没出场!!!
嘻嘻。。因为已经落后别人太多分,
所以有D心急想买呢位球员!
原帖由 woodstock1221 於 2008-9-3 04:39 PM 發表

jackson兄還有3星期才復出喔。。 C RonaldoOs Trigonum Syndrome3 weeks
凡事都冇绝对,
C罗已经可以参与训练/跑步!
我相信佢好快就可以落场喇!
但非常多谢wood兄提醒。。。

另外,上星期我用3-5-2!
呢期应该会改返3-4-3。
第一次用3-5-2,
第一次唔超过50分!!!
原帖由 steve86 於 2008-9-3 10:46 PM 發表

ohno....we are brother...
我也买了owen....哈哈

owen
我还是会继续支持
以Owen每星期至少10万英镑嘅人工,
呢個价钱(FANTASY 游戏)应该算係几值得,
唯一问题係Newcastle有冇人"喂波"俾佢入。
相对来遘,上個Season嘅Santa Cruz就几值得,
因为当时有Bentley,Robert等球员帮佢"穿针引线"。。。
同样Everton嘅Yakubu都有Arteta&Tim Cahill喂波。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-4 01:18 PM 發表
现在小小罗的伤势还在康复中,所以建议买曼联的三叉箭
tevez-rooney-berbatov  
呢個三箭头阵容可能已经嗮咗你[50point]半队嘅Transfer Budget!
如果再买C罗,四位球员已经用咗成75分,
净番果25分要分配俾另外7位球员,
每人分别得3点几分???应该唔够!
原帖由 leanming 於 2008-9-4 01:40 PM 發表

三叉箭客场对利物浦能进多少球呢?
其实不知道费爷怎样安排前锋位置,现在有了三叉箭;
最近费柴又有表现,又有纳尼,卡里克,吉斯,司科尔斯,安德森,
如果小小罗伤愈复出时,谁愿意坐板凳。。。。
选曼联球员很难,可能上场的如三叉箭 ...
如果Berbetov坐正,我估计Tevez嘅"身价"应该会跌到同Kuyt,Babel,Kalou咁上下。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-5 02:01 PM 發表

我看教练会同一时间摆rooney,berbatov和tevez上场。。哈哈
新曼联阵容:

四位后卫

Carrick    Fletcher

Tevez   Rooney    C罗

Berbetov

咁Scholes,Giggs, Nani等人点算好呢??
原帖由 wlt1110 於 2008-9-5 11:42 PM 發表

fletcher 当然是后备啦,他的位置应该由scholes@andeson@hargreaves来当才对。
但最近两场都入波,
估计费Sir一定唔好意思放佢做后备!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-5 11:49 PM 發表

虽然连续两场进球,但是第二场是幸运之球,哈哈
不过要是carrick和哈格伤愈复出,一定会当替补
他是绝对替补
哈格好似已经俾费Sir转行到RWB!
但你係曼迷应该仲清楚过小第。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-6 12:53 AM 發表

哈格已经成为曼联的全能球员,由前中后都可以胜任。。哈哈
同之前阿仙奴嘅Flamini都几似,
但依家已经穿上米兰战衣。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-6 01:01 PM 發表

哈哈,看来你还是对flamini念念不舍。。。。
但係FANTASY FOOTBALL我就好少买呢类型防守行球员!
因为佢哋同常都制造太多犯规,而且仲攞黄卡。。。
之前以为今年嘅计分方法会改变,
但点知都係一样,
就比個例,大家睇下Micheal Essien同Maschelano嘅身价(FANTASY游戏),
同现实世界真係好大出入,现实中,两位都係球队里面嘅重要人物,
所以我认为佢哋嘅身价的确同真人不符合。。。