返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-9-7 07:12 PM 發表

我也觉得,所以我还是倾向攻击球员。不过我相信随着游戏越来越刺激,身价也是水涨船高
原因好简单!
因为当球员表现好--->身价可以升8-10分!
但当冇表现--->身价净係跌2-5分!
所以我都相信长久落去D身价只会越来越贵。。。
原帖由 steve86 於 2008-9-7 11:50 PM 發表
我觉得week4零分是正常的。。。

因为38weeks。。。
fantasy就准备38个column了。。。
不是每个week都有踢,有些week两场。。。
所以这样咯。。。
steve兄遘得啱!
上個Season净得35個WEEKS。。
可能改咗。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-7 11:36 PM 發表

贵野没有好用的,所以还是买那些便宜而且厉害的。。。哈啊
但暂时我都係注重"名牌货"!
希望投资正确。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-9 11:50 PM 發表

哈哈,名牌货很贵的啊,不过有时投资在便宜货,会有意想不到的惊喜
我觉得依家"名牌货"嘅价值仲唔係好贵,
所以仲买得过。。。。
而到咗强队发力果暂,
有收到货嘅人就。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-11 01:13 AM 發表

因个人而异的。。。。
超级曼联王呢個星期有冇信心击败利记呢??
如果有估计边位会入波呢??
俾D意见等我哋可以购买曼联球员啦。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-11 09:58 PM 發表

买rooney,他已经打破国家队10个月进球荒,所以相信一定能“进球滚滚来”哈哈
另外一件事是賓帅入住利物浦主场不曾击败过曼联,所以曼联绝对坐和望赢。。哈哈 ...
哈哈!我之前有打算买Berbetov(因为身价仲几平)
作为曼联嘅主力前锋,
13蚊真係底到烂。。。

但Again,又係名牌货。。。所以都係要考虑下!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-11 10:19 PM 發表

哈哈,有时别一味名牌或的,咸鱼白菜也好好味
咁我相信WLT兄必定买咗呢位神兵!
分分钟仲有ROONEY添!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-12 10:18 PM 發表

哈哈,我没有买berbatov,买了rooney,这小伙子是有大赛命的。
上一季是tevez当救世主,这一季轮到rooney发威了
同常大战,我净係担心前锋嘅Shoot On Target好少!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-13 11:48 AM 發表

你买利物浦的龙门,我买rooney,看看谁厉害咯
哈哈。。。对垒曼联应该冇人敢买对手嘅"守门员",
除非唔睇果场比赛啦。。。。
如果唔係。。。。赢咗都唔够钱买"惊风散"!
利记四位重要后卫都可以落场,
估计都应该保护到Reina,
所以我都係认为呢场波嘅Shoot on target应该非常少!
原帖由 devin 於 2008-9-13 06:44 PM 發表
昨天发现左FIFA09试玩版,

有兴趣可以down来玩。。。

http://eu.llnet.eadownloads.ea.com/u/f/easports/fifa/fifa09/fifa09_demo_eu.exe

只可以选6队:

1. Marseille

2. Schalke

3. Real Madrid

4. Chelsea

5.  ...
冇阿仙奴。。。。都係等正版出先。。。下载!
devin兄到时记得Post上嚦同大家分享啦。。。。哈哈!
原帖由 devin 於 2008-9-13 06:52 PM 發表

完整版要等多两个月,

将就下玩住先
哈哈。。。'devin兄邀请到,
咁当然就要试下啦。。。。
其实每年我都几期待呢個游戏推出,
而通常都係我生日果段时间推出。。。
原帖由 devin 於 2008-9-13 07:27 PM 發表
可惜找不到 fm09 的 demo,

觉得都是 fm 好玩点。
哈哈。。。我都係咁话!
同WINNING11比较,
我都係钟意FIFA多D。。
呢轮又走宝 。。。老早买咗ADEBAYOR!
原帖由 how2109 於 2008-9-14 03:42 AM 發表

多谢必胜兄。。。
係devin兄提供。。。。