返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-7-25 11:12 PM 發表

哈哈!果位西班牙队长最近比较忙。。。
听遘忙梗考试,希望佢可以快啲归队啦。。
唔好意思。。。来迟左
忙住揾工。。。好烦!!!
原帖由 devin 於 2008-7-26 02:43 AM 發表
打算揾什么工作??
投资, 银行, 会计。。。。
揾左好耐都揾唔到。。。
希望拜一开始好运啦。。。
原帖由 woodstock1221 於 2008-7-26 10:30 PM 發表

steve兄希望你快d找到工作。。
我們的組合要努力。。希望我不會拖累你們啦
快D揾到工就可以专心同你地打天下。。。。哈哈
原帖由 jacksonkua 於 2008-7-27 09:55 PM 發表

我都祝贺你早日可以揾到工,
可以我哋唔同行,
如果唔係,我可以帮你!
多谢晒你的好意。。。
我惟有加把劲打赢他地来报答你咯。。。哈哈
原帖由 jacksonkua 於 2008-7-30 11:40 PM 發表

可能devin已经遘中好多参赛者嘅心声!
呢次其实大会係注重派-->功绩俾大家。
因为通货膨胀都几犀利,
所以$TVBNOW暂时可能冇咁高"吸引力"!
希望大家可以明白到呢一点啦! ...
派功绩好。。。
我比较钟意拿功绩。。。嘻嘻
我买嘅人多数是新脚。。。。

都唔知他地第一场适应到某。。。

不过身价都非常低!
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-1 11:20 AM 發表

哈哈!咁我应该估到steve兄买啲乜球员啦。。。376645
咁厉害卑你估到。。。

我总打算换。。。每到最后到唔知边过会被我买中!!!!
原帖由 wlt1110 於 2008-8-2 01:43 PM 發表

阿记缺少稳定有经验的球员,除了gallas,全部都是年气旺盛的少年!
对!!防守最重要就是经验。。。
好像ManUtd的Ferdinand 同 Vidic。。。
两个都有经验,防守滴水不漏!!
希望利记都能好像几年前一样防守滴水不漏!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-2 08:25 PM 發表

TORRES+KEANE=利记新一带黄金组合!
两位球员每季都有能力入至少15球。
进攻方面人手的确好强。。。
依家我见到BenSir慢慢将防线"年轻化"!
睇来利记呢季係强队中嘅后患。。。 ...
但是Agger同Skertel虽然年轻但是实力有目共睹!!!
加上Macherano防守一流。。。应该顶得住。。。
最重要是前锋要合作愉快。。。一起拿金球奖!!!哈哈

原帖由 jacksonkua 於 2008-8-2 11:10 PM 發表

再加上如果Barry真係加入利记,
咁利记阵容就更加恐怖。。。。
我看着利记友谊赛。。。。
真是5错。。。
新人旧人都踢得5错!!!
真是可以向冠军好好挑战!!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-3 12:24 AM 發表

嘻嘻。。。Steve兄有冇赢波泥??
戒赌左咯。。。现在才开始自己找钱。。。

在KL住。。。都5知够用够吃没有!!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-3 01:32 AM 發表

係喔。。。唔知steve兄搵到工没呢??
祝你马到成功先啦。。。。
揾到啦。。。听日开工。。。
多谢晒。。。
一有时间我一定上来。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-3 09:48 PM 發表

听日第一日返工祝你一却"顺顺利利"!
有人"虾"你话我知啦。。。。
哈哈 。。。如果真是你又可以点???
唯有祝自己好运。。。及。。。同靚女一起做工。。哈哈
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-3 10:52 PM 發表

咁如果佢哋虾你,更加要通知我啦。。。
等我"教训/调教"下啦。。。。。

你唔知我都係来自KL??
我记得你讲过来自KL。。。哈哈
如果是靚女虾我一定顶得顺。。。
如果猪扒我就一定通知你。。。等你来"教训/调教"
原帖由 wlt1110 於 2008-8-4 12:39 PM 發表

甘开心可以同靓女一起做工,请问你做边形啊?公司在那里啊?
我公司也是要请人啊,有没有人介绍啊
伤心。。。有几个靓女啊。。。不过5是同Department....
他们在楼下。。。

我在银行做。。。masjid majek there...