返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-8-4 12:40 PM 發表

哈哈。。。。。。靓女交给我吧,,,如果是猪扒或怪兽就给Jackson兄。。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-4 07:20 PM 發表

猪扒F1都有得吃啦。。。。。
我已经名花有主喇。。。。
唔理乜扒都好啦,
你哋两位慢慢吃啦。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-4 07:23 PM 發表

哈哈!我见过WLT兄-->都算几靓仔,
steve兄千其唔好介绍俾佢啊。。。
如果唔係净番"排骷"俾你啊。
都是你哋慢用啦。。。我爱上左一个“沟”5到的女。。。烦都死。。。5想再被扒烦。。。

我哋甘讲,5知会唔会得罪哋女人。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-4 09:29 PM 發表

咁我侅度同曾经俾WLT兄&STEVE兄伤害过嘅"靓耙"遘声对唔住啦!
是她伤我心啦。。。我对她甘好。。。她仲是傻傻扮5知。。。
我打错。。。jackson兄跟住我打。。。哈哈。。。5关我事咯!!!
jackson兄。。。点解5开奥运足球估波大赛???

原帖由 jacksonkua 於 2008-8-7 10:26 PM 發表

暂时啲赛事都唔係几精彩!
小组之后就有啦。。。
好。。。我等你。。。
5好骗我感情哦。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-8 09:36 AM 發表

你都有感情被骗的啊?我还以为被骗完了!哈哈
最近真是被女骗晒的感情。。。真可怜
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-8 04:51 PM 發表

steve兄出来饮茶!
大家咁近。
我怕丑啊
原帖由 wlt1110 於 2008-8-8 11:28 PM 發表

那有没有被骗身体啊或者钱银啊
如果他要我身体同钱就好咯。。。他好独立。。。不过傻傻地。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-9 02:03 AM 發表

哈哈。。。看来你是不吃香的。。。哈哈。。。独立的女子好啊。。。傻傻地应该也很cute吧,可以介绍给我吗?
5 好。。。介绍卑你=卑埋你。。。
我就是喜欢她傻傻地。。。真是5 错哦。。。
不是美女但是够亲切。。。我仲意你啊。。接受我啦。。。
OHNO....5好意思。。。wlt,5是同你讲!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-9 08:49 PM 發表

哈哈。。。都係时间唔啱姐!
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-9 08:50 PM 發表

如果有时间可以参与WLT兄嘅聚会。。。
我呢啲有家室嘅人唔係几适合。。。
哈哈。。。 原来你地同wongsir喝茶过。。。
我同他一起搞股票的。。。tvbnow的啦。。。
揾日啦。。。我好忙。。。下星期开始到马来年日日都要做!!!
原帖由 mikeyap 於 2008-8-10 09:21 PM 發表
点该你们三个甘好感情???????????????
你都可以加进我地。。。。无限欢迎!!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-10 11:08 PM 發表

咁就等你好消息啦。。。。
另外唔好期望咁高,
因为WLT兄话我已经放咗佢两次飞机!
放飞机好啊。。。。GOOD JOB。。。
揾日啦。。。慢慢揾
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-10 11:10 PM 發表

哈哈。。。Yap兄,感情係可以培养出嚟,
多啲来参与讨论(吹水),
大家就自然成为好朋友,
因为大家都一样係球迷!
感情係可以培养出嚟。。。点解会觉得你讲到好似搞XXX 。。。哈哈。。。

是啊。。。大家都是波友!!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-14 06:20 PM 發表
大家得闲可以睇下自己的"球员"有冇起价,
我11位球员全部涨价。。。
要卖都唔适得。。。
起价。。。
都没踢。。。
惨咯。。。
我买左又换。。。换完又换。。。

好难选。。。

真是搞到我头都都痛!!!