返回列表 回復 發帖
wlt兄。。。。
昨晚曼联最尾一分钟进波哦。。。
对此有何感想。。。嘻嘻。。。

4强中。。。只有车仔嘅前锋anelka可以保持水准。。。

原帖由 jacksonkua 於 2008-12-7 05:56 PM 發表

最后一分钟入波。。
最开心应该係WLT兄,
除咗曼联赢波,
佢买嘅 Vidic入波 仲获得18分!
有VIDIC。。。哇。。。
之前买都一定好高价咯。。。
wlt兄,你就好啦。。。甘挞水。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-24 02:14 PM 發表

所以我相信迟D可能曼联都会俾佢"哋哋股份"作为奖励!
都唔知几时退休。。。讲咗好多年。。。
顶一顶。。。

为我自己个人赛事加油

我要降级???
原帖由 wlt1110 於 2009-1-7 06:17 PM 發表

你降价,我就少一位对手
我一定会保级成功!!!
原帖由 wlt1110 於 2009-1-7 06:17 PM 發表

你降价,我就少一位对手
我一定会保级成功!!!
原帖由 jacksonkua 於 2009-1-10 12:51 PM 發表

咁你有买吗???
DEFOE 一路都价廉物美。
如果进波会唔会某分啊???
原帖由 wlt1110 於 2009-1-13 03:48 PM 發表

给他一点时间啦,相信很快恢复最近状态!
可惜,热刺的bently的状态不如在布莱克本时,近来被教练当后备
赞成。。。我都有同感,通常期望太高D球员都某咩表现~
原帖由 wlt1110 於 2009-1-18 11:08 PM 發表

wenger到今时今日都还没有买ashavin
相信wenger会买。。。
原帖由 jacksonkua 於 2009-1-20 12:26 AM 發表

如果真係买到 大家估下佢嘅身价啦。。。(FANTASY FOOTBALL)
我估可能由8蚊开始。。。
通常新人都是依个价
原帖由 wlt1110 於 2009-2-8 12:14 PM 發表

好像曼城的dejong和arsenal的arshavin的价钱大约6+。很划算!
de jong是唔错,防守好好,不过犯规都好多,危险。。。
arshavin我就买咗。。。不过wenger话他应该某正选,卑时间他休息先~

jack兄,我买咗given。。。18分,不亏我死筹钱买。。。哈哈
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-9 09:28 PM 發表

我就认为 Nigel De Jong 根本唔值得买(比如话高过4蚊)
因为佢所踢嘅位置同 MIKEL,MASCHERANO,CARRICK,SONG根本冇分别,
而且防守型中场都係好多犯规,
获得红卡嘅机会可能仲高过众边后卫!
另外 MC 嘅防守又唔见得几稳暂。。 ...
是啊。。。我都唔会买防守型中场。。。得分好低~

虽然沙皇放在前锋,不过我都是买。。。因为我几仲意他一下。。。
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-9 09:43 PM 發表

De Jong 嘅表现都算係咁啦。。。
而且仲有唯一一次助攻BELLEMY入波,
但之后我CHECK番佢嘅POINTS,
得7分。。。真係唔知FANTASY点计??
我有睇果场。。。
他好多犯规,仲骂裁判。。。而且助攻唔是拿好多分J。。。
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-10 08:42 PM 發表

但只可惜 ARSHAVIN 自己都唔确定有冇机会落场!
至于 车仔新人 QUARESMA 大家点睇???
第一场 踢得唔错。。。仲有8分添。
念得过哦。。。下场念下。。
因为换咗新教练,唔知会用变过~
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-10 08:47 PM 發表

我都有睇 但就冇特别留意佢嘅表现,
买咗 Wright Philip 竟然净係踢一场,
俾 FA 抽后算帐。。。。
早知道买 IRELAND 仲实际!
我买IRELAND但是只有4分哦。。。唔坻。。。