返回列表 回復 發帖
原帖由 devin 於 2008-8-27 10:52 PM 發表

哈哈哈。

我真是没水啊。

多谢jackson兄,

又多一个人前锋人选啦。
HULL CITY嘅Geovanni都唔错!
入一球,两個SHOOT ON TARGET!
而且净话5.22,好底买!
如果你哋用3-4-3,4-3-3不妨一试,
但如果用4-4-2,3-5-2两位前锋就唔好冒险!

回應 jacksonkua 第 241 篇文章

连续两期用3-4-3的前锋都表现不好,

第三期打算用回上季的3-5-2,

Middlesbrough 对 Stoke 又点看呢?
原帖由 devin 於 2008-8-27 11:06 PM 發表
连续两期用3-4-3的前锋都表现不好,

第三期打算用回上季的3-5-2,

Middlesbrough 对 Stoke 又点看呢?
Middlesbrough 2-0 Stoke

可以买定Mido,
呢位球员越睇越有Berbetov嘅影子!
但就担心教练放佢做后备。。。
万一米得领先,佢落场机会就更加渺茫。。。。
Afonso Alves旧年就一流,但今年没入状态。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-27 10:55 PM 發表

GOAL SCORED 1 ASSIST 0 SHOOT ON TARGET 3

以佢嘅价,算係几底,但WIGAN下场係客场,
就等多一场先买啦。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-27 11:00 PM 發表

HULL CITY嘅Geovanni都唔错!
入一球,两個SHOOT ON TARGET!
而且净话5.22,好底买!
如果你哋用3-4-3,4-3-3不妨一试,
但如果用4-4-2,3-5-2两位前锋就唔好冒险! ...
多谢宝贵意见。。。
高风险先有高回报。。。

排下个阵先。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-27 11:16 PM 發表

可以买定Mido,
Afonso Alves旧年就一流,但今年没入状态。。。 ...
stoke 5掂。。。
他是一定跌级。。。
所以米德可能5 会用正常阵容打。。。
几难估边个落场。。。。

(个人意见而已)
原帖由 steve86 於 2008-8-27 11:18 PM 發表

多谢宝贵意见。。。
高风险先有高回报。。。

排下个阵先。。。。
我应该都用返上星期果三位"重量级"前锋!
我唔信佢哋场场都吃白果。。。
如果真係发生,车仔可以提早攞冠军!

回應 jacksonkua 第 246 篇文章

第三期曼联好像没比赛哦。

应该要卖rooney咯。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-27 11:24 PM 發表

我应该都用返上星期果三位"重量级"前锋!
我唔信佢哋场场都吃白果。。。
如果真係发生,车仔可以提早攞冠军!
你这样讲。。。猜到你买边个。。。
哈哈。。。

我念我的两个前锋都是同你一样。。。
原帖由 devin 於 2008-8-27 11:28 PM 發表

我两个星期都没买曼联球员。。。
很多人伤同奥运。。。
估5到费爷会用边个。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-27 11:16 PM 發表

可以买定Mido,
Afonso Alves旧年就一流,但今年没入状态。。。 ...
mido好像两场替补,进两球。

不知有没有正选做。

如果没正选做的话,没进球就很少分。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-27 09:10 PM 發表

哈哈。。有多余钱应该买返几位好前锋!
在现实中有钱就拿去叫鸡。。。
虚拟中就去tvbnow赌球
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-27 10:55 PM 發表

GOAL SCORED 1 ASSIST 0 SHOOT ON TARGET 3

以佢嘅价,算係几底,但WIGAN下场係客场,
就等多一场先买啦。。。
你介绍的Zaki昨晚进波。。。好似真是5错哦!!
原帖由 devin 於 2008-8-27 11:28 PM 發表

ROONEY已经换去ANELKA!
但热刺应该係时候反弹,
所以可能会买其他前锋。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-28 11:22 AM 發表

在现实中有钱就拿去叫鸡。。。
虚拟中就去tvbnow赌球
我啱啱吃完KFC。
现实生活同你都几似。
原帖由 steve86 於 2008-8-28 10:36 PM 發表

你介绍的Zaki昨晚进波。。。好似真是5错哦!!
哈哈!可以考虑下。。。steve兄!