返回列表 回復 發帖
我都未入過黎講野
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。

回應 HIDE 第 166 篇文章

你要讲什么啊?
入黎呃POST
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-19 11:33 AM 發表

讨论之余,也可以闲聊的吗,所谓“吊颈都要透下气”啦。。哈哈
有时将另外一种球也不错的哦。。。。
WLT兄真係了解男人嘅心态。
侅果度,一落机场就有大字警告话唔好吃"幼草",
睇来果度嘅情况都几严重/猖狂。。。
原帖由 steve86 於 2008-8-19 10:04 AM 發表

教我买人哦!! ...
哈哈。。。我同你都係咁上下,
应该要HIDE兄指教下我哋!
原帖由 HIDE 於 2008-8-19 02:11 PM 發表
我都未入過黎講野
哈哈。。。唔驶讨论就可以攞冠军,
所以我哋都要向HIDE兄多多学习。
甘要拜师学艺咯。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-19 10:18 PM 發表

WLT兄真係了解男人嘅心态。
侅果度,一落机场就有大字警告话唔好吃"幼草",
睇来果度嘅情况都几严重/猖狂。。。
哇。。。酱都可以,不过要有“路”才可以吃到“幼草”
如果不是cambodia,应该是越南。。。了
原帖由 wlt1110 於 2008-8-19 10:53 PM 發表

哇。。。酱都可以,不过要有“路”才可以吃到“幼草”
如果不是cambodia,应该是越南。。。了

wlt兄最熟。。。最在行!!!
jack兄,  i got something want to ask........
i check my point at yesterday 18 aug is 49.5,
but today i check again is 47.5.......why like that?????
i also check some player also like that.......
原帖由 chfong2 於 2008-8-20 02:24 AM 發表
想不到我可以做一星期冠军. 哈哈

恭喜 chfong2 做左一个星期的冠军。。。
继续加油。。。
我们赶着上来。。。
原帖由 steve86 於 2008-8-19 11:24 PM 發表

wlt兄最熟。。。最在行!!!
过奖啦。。。
原帖由 chfong2 於 2008-8-20 02:24 AM 發表
恭喜你,但是后面全部都对你的第一名虎视眈眈,四面楚歌。。哈啊
恭喜 chfong2 兄成为第一期冠军。

相信各路英雄都以你为目标,

小心咯。。。