返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-8-23 11:56 PM 發表

哈哈。。。。看来这轮有很多人跳楼了  
冇错。。。除咗利记+喜雀嘅赛果正常,
其他赛果都。。。。输到我。。。。
我嘅S. Given救咗Nolan嘅点球,
而且仲Clean Sheet。。。嘻嘻!
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-24 12:22 AM 發表

冇错。。。除咗利记+喜雀嘅赛果正常,
其他赛果都。。。。输到我。。。。
顶米德球员,连续两场都“进球”,看来收了茶水钱
villa还是摆脱不了客场的战绩
利记本来和波的,最开心的是黑猫赢热刺,希望这里没有热刺的球迷。。哈哈
原帖由 wlt1110 於 2008-8-24 12:33 AM 發表

利记本来和波的,最开心的是黑猫赢热刺,希望这里没有热刺的球迷。。哈哈 ...
哈哈。。。因为热刺最"重要"嘅人物已经"心在曼联"!
买Santos根本唔能够代替Keane或Berbetov,
而Bent嘅水准又唔够稳定。。。
Ramos睇来好似行错棋。。。。。??
原帖由 wlt1110 於 2008-8-24 12:33 AM 發表

利记本来和波的,最开心的是黑猫赢热刺,希望这里没有热刺的球迷。。哈哈 ...
我买左热刺的人。。。但是就好开心。。。
因为好仲意黑猫。。。
原帖由 steve86 於 2008-8-24 12:47 AM 發表

因为好仲意黑猫。。。
哈哈。。咁点解冇买猫呢??
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-24 12:45 AM 發表

哈哈。。。因为热刺最"重要"嘅人物已经"心在曼联"!
买Santos根本唔能够代替Keane或Berbetov,
而Bent嘅水准又唔够稳定。。。
Ramos睇来好似行错棋。。。。。?? ...
热刺延续季初慢热的状态,santos还小moderic还没有适应英超吧,ramos比较喜欢bent
原帖由 steve86 於 2008-8-24 12:47 AM 發表

因为好仲意黑猫。。。
因为黑猫的球员来自热刺的
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-24 12:52 AM 發表

哈哈。。咁点解冇买猫呢??
因为我仲意的是管猫那个keane。。。5是猫。。。。

原帖由 steve86 於 2008-8-24 12:56 AM 發表

因为我仲意的是管猫那个keane。。。5是猫。。。。

可惜没有的选心意的教练或领队
原帖由 wlt1110 於 2008-8-24 12:59 AM 發表

可惜没有的选心意的教练或领队
咪走是。。。。
我一定选keane先。。。

我要睡咯。。。
听日仲要做工。。。
真是。。。
原帖由 steve86 於 2008-8-24 01:03 AM 發表

咪走是。。。。
我一定选keane先。。。

我要睡咯。。。
听日仲要做工。。。
真是。。。  
早抖+晚安
原帖由 wlt1110 於 2008-8-24 12:53 AM 發表

热刺延续季初慢热的状态,santos还小moderic还没有适应英超吧,ramos比较喜欢bent
Ramos之前教Sevilla都冇带啲果度嘅球员来加入热刺。。。
我都几钟意Sevilla球员。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-24 01:17 AM 發表

Ramos之前教Sevilla都冇带啲果度嘅球员来加入热刺。。。
我都几钟意Sevilla球员。
如果带来的话,英超就很少本土球员了
原帖由 wlt1110 於 2008-8-24 01:40 AM 發表

如果带来的话,英超就很少本土球员了
老实遘,英超呢几年。
都係靠中型,小型球会来栽培后生球员,
就连Rooney咁出色嘅球员都係由Everton一手栽培出来,
好似Lampard,Gerrard都属于过去式。