返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-24 12:31 PM 發表

老实遘,英超呢几年。
都係靠中型,小型球会来栽培后生球员,
就连Rooney咁出色嘅球员都係由Everton一手栽培出来,
好似Lampard,Gerrard都属于过去式。 ...
对,底一级的联赛大多数全部都是本土球员
看看意大利的联赛,90%以上都是本土球员,这也是的归于意甲足总对外援的管束。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-25 12:11 PM 發表

对,底一级的联赛大多数全部都是本土球员
看看意大利的联赛,90%以上都是本土球员,这也是的归于意甲足总对外援的管束。。。
WLT兄WEEK2仲有两位曼联"外援"球员没落场!
加油啊!
有冇人知道点样可以CHECK到"参赛者每星期嘅得分(week1)&(week2)??
如果净係SHOW总得分,排行榜UPDATE需要一段时间来加减。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-25 02:03 PM 發表

WLT兄WEEK2仲有两位曼联"外援"球员没落场!
加油啊!
希望“外援”可以让我或的高分。。。冲啊
原帖由 wlt1110 於 2008-8-25 02:29 PM 發表

希望“外援”可以让我或的高分。。。冲啊
朴斯矛 0-3 曼联。。。。??
入波:D. Fletcher x 3
版主可以試下做埋西甲意甲嘅FANTAST,咁可以對西甲意甲熟悉嘅人都有得玩,
臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前
近期內地上公仔箱常常好窒,如有重複回貼并非灌水
原帖由 janleung 於 2008-8-25 03:44 PM 發表
版主可以試下做埋西甲意甲嘅FANTAST,咁可以對西甲意甲熟悉嘅人都有得玩,
好提议!如果真係有搞,
希望到时候可以获得各位高手嘅支持。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-25 05:42 PM 發表

好提议!如果真係有搞,
睇下到最後會唔會有人一[GAME]三食
臨 兵 鬥 者 皆 陣 列 在 前
近期內地上公仔箱常常好窒,如有重複回貼并非灌水

回應 janleung 第 218 篇文章

有没有甘劲哦。

三冠王??
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-25 05:42 PM 發表

好提议!如果真係有搞,

支持!!
举高只手!!!哈哈。。。(农夫的歌)
原帖由 janleung 於 2008-8-25 05:48 PM 發表

睇下到最後會唔會有人一[GAME]三食
哈哈。。。如果真係有此"高人",
小第愿意拜佢为师。。。
原帖由 devin 於 2008-8-25 06:20 PM 發表
有没有甘劲哦。

三冠王??
哈哈。。。Devin兄头象下低仲有地方"摆"奖杯!
我就已经满嗮啦。。。

回應 jacksonkua 第 222 篇文章

没甘的实力摆甘多奖杯。

不过有都不拘
原帖由 devin 於 2008-8-25 10:34 PM 發表
没甘的实力摆甘多奖杯。

不过有都不拘
如果可以自己放上。。。。你话几好呢??
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-25 10:50 PM 發表

如果可以自己放上。。。。http://www1.tvbnow.com/images/common/2champ.gif" border="0">http://www1.tvbnow.com/images/com ...
我要奖杯
我要奖杯
我要奖杯