返回列表 回復 發帖
jackson兄返左来。。。挂死我地啦。。。

好彩暂时第一。。。
睇到队队都好厉害。。。脚震!!
原帖由 wlt1110 於 2008-8-18 08:50 PM 發表

一定要试,哪里有没有靓女可以。。。。hehe
最重要是靓女。。。有某??性感某??。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-18 09:17 PM 發表

哈哈。。。TVBNOW成人区好多呢类型嘅靓女!
果底5适合我啦。。。我怕我体力应付5到。。。
Jackson兄
我觉得我们将这里变成闲聊。。。
而不是谈关于Fantasy Football。。。。
哈哈
都是讲回足球比较好。。。。

教我买人哦!!
甘要拜师学艺咯。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-19 10:53 PM 發表

哇。。。酱都可以,不过要有“路”才可以吃到“幼草”
如果不是cambodia,应该是越南。。。了

wlt兄最熟。。。最在行!!!
原帖由 chfong2 於 2008-8-20 02:24 AM 發表
想不到我可以做一星期冠军. 哈哈

恭喜 chfong2 做左一个星期的冠军。。。
继续加油。。。
我们赶着上来。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-22 10:39 PM 發表
不知大家第二轮,又会买怎样的球员呢?
还是按兵不动?还是疯狂买进?
某乜心水哦。。。你有乜好建议某??
原帖由 wlt1110 於 2008-8-24 12:33 AM 發表

顶米德球员,连续两场都“进球”,看来收了茶水钱
villa还是摆脱不了客场的战绩
利记本来和波的,最开心的是黑猫赢热刺,希望这里没有热刺的球迷。。哈哈 ...
我买左热刺的人。。。但是就好开心。。。
因为好仲意黑猫。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-24 12:52 AM 發表

哈哈。。咁点解冇买猫呢??
因为我仲意的是管猫那个keane。。。5是猫。。。。

原帖由 wlt1110 於 2008-8-24 12:59 AM 發表

可惜没有的选心意的教练或领队
咪走是。。。。
我一定选keane先。。。

我要睡咯。。。
听日仲要做工。。。
真是。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-25 05:42 PM 發表

好提议!如果真係有搞,
希望到时候可以获得各位高手嘅支持。

支持!!
举高只手!!!哈哈。。。(农夫的歌)
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-25 10:50 PM 發表

如果可以自己放上。。。。http://www1.tvbnow.com/images/common/2champ.gif" border="0">http://www1.tvbnow.com/images/com ...
我要奖杯
我要奖杯
我要奖杯

原帖由 jacksonkua 於 2008-8-27 09:10 PM 發表

哈哈。。有多余钱应该买返几位好前锋!
依期我输在前锋。。。两个加埋只有6分啊。。。
睇来下期我要认真考虑前锋。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-27 10:45 PM 發表

如果唔够水。。。。我本身睇好A. Zaki (Wigan)
Zaki????
我真是没听过。。。

既然你介绍,考虑下先。。。