返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-27 10:55 PM 發表

GOAL SCORED 1 ASSIST 0 SHOOT ON TARGET 3

以佢嘅价,算係几底,但WIGAN下场係客场,
就等多一场先买啦。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-27 11:00 PM 發表

HULL CITY嘅Geovanni都唔错!
入一球,两個SHOOT ON TARGET!
而且净话5.22,好底买!
如果你哋用3-4-3,4-3-3不妨一试,
但如果用4-4-2,3-5-2两位前锋就唔好冒险! ...
多谢宝贵意见。。。
高风险先有高回报。。。

排下个阵先。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-27 11:16 PM 發表

Middlesbrough 2-0 Stoke

可以买定Mido,
呢位球员越睇越有Berbetov嘅影子!
但就担心教练放佢做后备。。。
万一米得领先,佢落场机会就更加渺茫。。。。
Afonso Alves旧年就一流,但今年没入状态。。。 ...
stoke 5掂。。。
他是一定跌级。。。
所以米德可能5 会用正常阵容打。。。
几难估边个落场。。。。

(个人意见而已)
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-27 11:24 PM 發表

我应该都用返上星期果三位"重量级"前锋!
我唔信佢哋场场都吃白果。。。
如果真係发生,车仔可以提早攞冠军!
你这样讲。。。猜到你买边个。。。
哈哈。。。

我念我的两个前锋都是同你一样。。。
原帖由 devin 於 2008-8-27 11:28 PM 發表
第三期曼联好像没比赛哦。

应该要卖rooney咯。
我两个星期都没买曼联球员。。。
很多人伤同奥运。。。
估5到费爷会用边个。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-27 10:55 PM 發表

GOAL SCORED 1 ASSIST 0 SHOOT ON TARGET 3

以佢嘅价,算係几底,但WIGAN下场係客场,
就等多一场先买啦。。。
你介绍的Zaki昨晚进波。。。好似真是5错哦!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-28 11:16 PM 發表
呢期如果阿仙奴入波,S. Given就扣分,
如果唔买阿仙奴前锋,
又对唔住自己。。。。
真係几矛盾!
小心奥文仔打赢你的阿仙奴。。。。
等我去买奥文仔支持下先。。。
我的队友。。。
你们等等。。。
我仲没买人。。。
OT啦。。。可怜

原帖由 jacksonkua 於 2008-8-29 10:32 PM 發表

最后一日YAHOO FANTASY仲有"精心介绍"!
steve兄同样可以借来参考。。。。

除此之外,premireleague。com嘅伤兵消息&阵容估计都非常可靠。
我买球员好奇怪。。。
都唔知点解析。。。

好啦。。。卑时间我。。。买左pm你地。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-29 11:12 PM 發表

唔驶紧张,我嘅阵容都可能会作出改变,
因为听日仲有时间,
steve兄唔好俾我哋嘅阵容影响到,
大胆买你想要嘅球员啦。。。。
我选的基本上同你地好大出进。。。不过仲改跟。。。你地的球员都可以考虑下。。。
点解没 4-2-4
依期好多前锋想买。。。

我买的人。。。

今次一定帮你地唔到。。。
我是想说我买的人太烂了。。。。。。

无话可说。。。
每场都估不到。。。

还有就是。。。。zaki。。。我犹豫了很久。。。最后还是没买。。。
原帖由 mikeyap 於 2008-9-2 07:24 PM 發表

我也是犹豫了很久。。最后还是没买。。。。。  还买了的死人owen 那个0分回来
ohno....we are brother...
我也买了owen....哈哈

owen
我还是会继续支持
原帖由 leanming 於 2008-9-4 01:40 PM 發表

三叉箭客场对利物浦能进多少球呢?
其实不知道费爷怎样安排前锋位置,现在有了三叉箭;
最近费柴又有表现,又有纳尼,卡里克,吉斯,司科尔斯,安德森,
如果小小罗伤愈复出时,谁愿意坐板凳。。。。
选曼联球员很难,可能上场的如三叉箭 ...

等阵。。。。

能进多少球???这个问题值得讨论。。。

应该一两粒。。。但是边进就很难讲
我觉得week4零分是正常的。。。

因为38weeks。。。
fantasy就准备38个column了。。。
不是每个week都有踢,有些week两场。。。
所以这样咯。。。