返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-14 09:35 PM 發表
YAKUBu入波。。。。Tim Cahill助攻!
上半场,
STOKE 0-1 EVERTON

我卖左yakubu.....
对5住。。。
最近5是很多时间慢慢研究球员。。。
所以分数很低。。。
连累你地。。。
过多一排。。。等我settle其他野先。。。

上一期我有很多钱下。。。但是5知边果好。。。
某时间认真睇!!

队友们。。。我仲是队中最低分。。。
真是唔好意思。。。
过日选选下人睡着左。。。
起身又赶住出去。。。
不过我已经尽力啦。。。
我会好好努力的。。。

原帖由 jacksonkua 於 2008-9-27 10:48 PM 發表
哈哈。。。估计好多人都估唔到车仔嘅Bosingwa会入波!
我又有买他哦。。。
睇来依期应该5错。。。
买BERBATOV咯。。。昨晚进2粒。。。5错!!
仲没念到边果球员值得买。。。

虽话依果过果。。。但是边有甘多钱啊!!!
虽然我几场没买热刺球员。。。
但是都很想他们赢。。。
有甘好的球员,成绩唔应该甘样。。。
jackson兄真是得闲。。。念埋甘多野娱乐大家。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-10 06:44 PM 發表

都係你睇我好 我睇你好姐!
暂时搞咁多游戏 必要时 希望有人可以帮手。
但就必须熟悉足球+有热心 帮会员。。。。
你间接邀请我帮手???
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-10 08:53 PM 發表

哈哈!唔知你身价会唔会高过 Torres 呢??
你开到声。。。免费又点话J。。。
如果week19先开始就应该某问题。。。
因为年尾我有考试。。。
E+都没开始温书。。。
原帖由 devin 於 2008-10-10 09:05 PM 發表

现在分分钟进不到英超,

不过如果进英冠或英甲联赛应该排名会高点

可惜除左英超外,

其他联赛冠亚季军没徽章
我要进英冠或英甲。。。但是都要有徽章。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-10 10:05 PM 發表

哈哈!就係为咗公平起见!
所以先冇英冠/英甲等等徽章
因为我担心"参赛者"会侅最后几场放水!
要记得我哋仲有组合赛事啊。。。。
嘻嘻。。。为咗组合,我地一定全力以赴。。。
jackson兄期期都甘稳定。。。
依加做埋教练,冠军近在眼前。。。哈哈
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-10 10:08 PM 發表

哈哈!咁你应该係选择 OPTION3 啦。。。
steve兄已经出嚟做嘢 仲有心机进修 真係难得!
进修下咯。。。反正放咗工都某野做!!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-11 10:58 AM 發表

哈哈!我就放咗工要嚟呢度打工。
最紧要係享受当中过程。。。
加争就是太过享受。。。都没认真温习过。。。
原帖由 joshlier 於 2008-10-18 06:55 PM 發表
i share my team line up for week 9

Gordon ( Sunderland)

Vidic (Man U)     Ferdinand (Man U)    Garrido(Man City)

T.walcott (Ars)   ...
robinho 唔是伤咗乜?

哇。。。都是曼联。。。

(如果曼联爆冷,就。。。。。。。