返回列表 回復 發帖
原帖由 chu553358 於 2008-10-30 09:56 PM 發表

咁今期 我地咪好大機會嬴你
哈哈。。。。幸好60分。。。已经不错哦了
今次给你们赢一回,下次我们势必带头行(冠军)
原帖由 joshlier 於 2008-10-31 12:04 AM 發表
waha

i got C.Ronaldo, Malouda, Vidic , Ferdinand..

how many marks i got???
应该有100分吧
英超总结:
vps红卡
zaki进penalty,c罗进2球,anelka戴帽子,lampard还是继续进一球
adebayor,法布,rooney,黄卡,
最惨的是曼联后防失3球 ,幸好vidic有进球
原帖由 steve86 於 2008-11-2 04:34 AM 發表
依次应该拿很低分。。。
对好多球员失望。。。
不知道van der sar会扣多少分呢?
幸好vidic有进球 热刺终于击败利物浦了,我也有买帕夫
原帖由 steve86 於 2008-11-3 11:46 PM 發表

静静鸡话你知。。。我有仲好嘅球员要买。。。  
有谁啊?
难道是他
原帖由 steve86 於 2008-11-4 08:23 PM 發表

就是他啦。。。好醒~~~  
哈哈,我们果然心有灵犀
原帖由 devin 於 2008-11-4 08:23 PM 發表

唔知你们讲边个,

过点料来好喔。。。
过料给你,我们还可以立足在这里跟你斗吗
其实我们也不是说这那个人
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-5 10:22 PM 發表

STEVE&WLT兄玩神秘。。。。。
哈哈。。。你最近潜水,不知道什么事的啦
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-7 11:50 AM 發表

哈哈。。。我真係侅丁加奴。。。潜水!
因为有工程侅 Dungun 最近嘅一個海边,
所以我日日都钓鱼&潜水!
最近可能唔能够日日上嚟,

因为要揸成個钟嘅车程先可以到达Dungun城市!
而呢度又得一间Internet Cafe。
啱啱由十点 ...
真是好舒服,一边公干一边游山玩水。。。。
不过我都好耐没有去丁加奴
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-7 12:49 PM 發表

下次嚟度一定要试下NASI KUKUS!
真係 原汁原味。
是nasi kukus 吗?
不是nasi dagang?
我都忘记了
原帖由 steve86 於 2008-11-7 06:43 PM 發表

nasi kukus 会好吃咩???
没试过哦。。。
这款nasi kukus 只有在丁加如有的吃。。其实kl也有啦
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-8 12:30 PM 發表

我净係知道呢度嘅 NASI kukus 最出名!
而NASI DAGANG应该係侅KELANTAN!
仲有NASI minyak 都唔错,
不过 太油腻。。。。。。
你有没有吃海龟蛋,很好吃的喔
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-8 12:32 PM 發表

I am working as a Project Manager in one of the Contruction Firm in KL.
We just got a New Project over Terengganu...
I will be here for few months time.
哇,在那里呆几个星期,你会不会变马来猪的啊。。。哈哈
哪里很闷,什么都没有,如果叫鸡或跟马来妹幽会,会被
原帖由 devin 於 2008-11-8 02:52 PM 發表

海龟蛋点整好吃??

我试过当生熟蛋甘整。。。不过有臭味

结果我丢了
哈哈。。。我吃过得类似生熟蛋,的确有味道,我都是第一次吃,味道怪怪的
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-8 05:53 PM 發表

唔好咁睇我啦。。。。。
但呢度真係就连一间PUB都冇。。
最靠近都要落到关丹。
哈哈,mamak 档就很多,
下午可以吃鱼饼,晚上可以吃烧鱼