返回列表 回復 發帖
點解有咁多貓嘎??!! 老人癡呆啦!! 記唔掂咁多貓啦!!
Grace姐識搵到呢度哦
呢度其是是貓E其中一個竇,我住三樓嘅遮
lhy92725 發表於 2014-6-12 08:28 AM
E生貓咪有N咁多個竇囉?
他有两个窦,E馆是他自己的
呢度其实仲有位靓婆婆嘅
不过潜水去佐老人院,无返黎好耐了
lhy92725 發表於 2014-6-12 10:28 AM
E生貓得兩個竇??

真唔真呀??:dizzy:

:dizzy:好似唔止喔??!!:dizzy::dizzy:

:dizzy:點解會被靚婆婆拋棄呀??:dizzy::dizzy:

晚上好有幾頭住家都好平常啫
CC517 發表於 2014-6-12 11:10 PM
E生貓早晨!!

E生貓嫂咪好唔得閒?? 定係有唔同NO.E生貓嫂呢??

grace姐可能吾慣啦
lhy92725 發表於 2014-6-12 11:11 PM
Grace慣唔慣唔緊要,至緊要係E生貓

嘅幸福!!  

無電
CC517 發表於 2014-6-12 11:38 PM

唔怪得E生貓可以N咁多頭住家喇!!"閃" "丿"招高明!!  
唔使老人癡呆, 來來去都係得兩只嗻, 一只公既, 一只乸既.
pknoface 發表於 2014-6-12 08:39 AM
點止呀!! 有E生貓,太空貓、冇魚有骨貓、咁就已經三隻咁多喇!!
E生猫同太空猫是同一只嗻
lhy92725 發表於 2014-6-13 10:38 AM
E生貓、外太空貓、開心貓、唔會出現嘅靚婆婆,周末愉快!! 另一個魚骨貓貓早晨!!
E生貓、外太空貓、開心貓(犀利咧!!!!)、唔會出現嘅靚婆婆、好識食嘅貓貓周日快樂!! 父親節快樂!!
有咗啊grace妹黎作客, 你地兩只貓一定唔會寂寞啦.
pknoface 發表於 2014-6-13 10:10 AM
Don't count on me! 我係冇尾嘅飛駝!!
E生貓 新一周好!!
呢度仲有个喇叭师傅架
lhy92725 發表於 2014-6-16 01:51 PM
E生貓 + 喇叭師傅 + 貓貓 晚上好!!
E生貓 + 喇叭師傅 + 貓貓 早午晚好!!
E生貓 + 喇叭師傅 + 貓貓 早午晚好!!
早晨啦
大啦叭 發表於 2014-6-18 08:16 AM
大喇叭 早(?)午(?)晚(?)好!!
E生貓 貓貓 下午好!!
大喇叭快我两个钟头,他都是属于下午嘅嗻
lhy92725 發表於 2014-6-19 01:51 PM
多謝貓貓指點,等我唔使失禮!! 瞓覺啦!! 聽日得閒再傾啦!
E生貓 貓貓 晚上好!!