返回列表 回復 發帖
Grace姐又有好野
多假期系真嘅,我呢邊都系,人工仲幾高下添
至於系咪舒服就難講了,現在D學生好難搞,教師又有成績指標,都幾大壓力的
lhy92725 發表於 2017-9-3 09:01 PM
读书高分都去晒律师医师会计师工程师啦。
剩翻去做老师,上课同开会差唔多咋 十几二十人一个班,小学都冇课本,easy job
http://www.qoobee.com/wp-content/uploads/EMO_121.gifyour 40+ years old house need to invest money to keep in livable condition.
Pedestrian_A 發表於 2017-9-4 03:45 AM
油墙油,换地毯,电炉换Gas 炉,水咙头漏水,换灯泡,装冷气。。。
各位早午晚好
CC517 發表於 2017-9-4 10:06 AM
猫E生 晚安!
早晨各位
底衫五粒鈕 發表於 2017-9-4 03:34 AM
姑姑 晚安!
大貓、靚貓、啦叭師傅、各位水區老友 早午晚好好好!!!

Grace 又嚟賣廣告啦!!!

為慶祝【☆★ ...
gracechanstuart 發表於 2017-9-4 01:58 PM
Grace 姐 晚安!
剩翻去做老师,上课同开会差唔多咋 十几二十人一个班,小学都冇课本,easy job
大啦叭 發表於 2017-9-4 08:33 PM
你地果邊原來甘輕鬆架
條骨都無佐lu
兩只貓, 大啦叭師父早晨.
早晨各位
油墙油,换地毯,电炉换Gas 炉,水咙头漏水,换灯泡,装冷气。。。
大啦叭 發表於 2017-9-4 08:39 PM
just build a new house
大啦叭 發表於 2017-9-4 08:33 PM
十几二十人一个班30 students here....
Grace姐又有好野
底衫五粒鈕 發表於 2017-9-4 07:56 PM

Maria 靚婆婆 早晨!!多謝誇讚!! 得閒嚟坐啦!!!

Grace 姐 晚安!
大啦叭 發表於 2017-9-4 08:41 PM

啦叭師傅 早晨!!!

各位水區老友 早午晚好好好!!!

大酷貓 早晨!!!

各位水區老友 早午晚好好好!!!

morning
外星貓E生