返回列表 回復 發帖
亚爷..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 ed_teck 於 2008-9-29 08:57 PM 發表

唔見個老太婆, 佢去左溝仔啊?
无仔沟..睇BB...
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 09:01 PM 發表

做么见到我面红啊?
他有新对象...
原帖由 ed_teck 於 2008-9-29 09:02 PM 發表

邊種追啊? 唔好亂講啊... 我驚俾阿婆的愛慕者打啊..
讲咗几次..不是爱慕者 我无咁好命水
好热闹啊...
猪猪同nicnic..玩锡锡啊
真爱...
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 10:19 PM 發表

他要咪给他咯。。。难得他浮上来。。
玩真架
原帖由 CC517 於 2008-9-29 10:32 PM 發表

我都知你們個個都排隊鐘意婆婆, 因為她是富婆.
只猫..又讲今晚 我等紧架.....
原帖由 nicnic1161 於 2008-9-29 10:32 PM 發表
闪下先~
记得11.00几返来啊
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 10:34 PM 發表

真??惊被nicnic打死。。
他是保护你架...
原帖由 h2o 於 2008-9-29 10:33 PM 發表

我驚你有牙啊

好cute 啊..
原帖由 h2o 於 2008-9-29 10:36 PM 發表

我冇波
不好听只猫..乱UP
原帖由 h2o 於 2008-9-29 10:40 PM 發表

D牙白到可以拍廣告啊
是啊...
原帖由 CC517 於 2008-9-29 10:42 PM 發表

等乜呀.
又厄我啦..刚才6点几我讲乜野