返回列表 回復 發帖

回應 susanice 第 2434 篇文章

你工做时间长咗少少啵...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 susanice 第 2436 篇文章

我资历比较深啊..没变 他要靠我

回應 susanice 第 2438 篇文章

我老咗啊..资历才会深啊...

回應 jclai 第 2440 篇文章

68岁啊..
原帖由 susanice 於 2008-8-4 06:37 PM 發表

哈哈..我下班了...88
明天见啊...
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-4 06:37 PM 發表

halo.... 猫猫....
只猫不见了啊..
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-4 06:39 PM 發表

全公司都靠你,老伴不疼你哪行啊.........
我最老架...
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-4 06:39 PM 發表

又在骗人..... 明明是86.....
爆我年龄秘密....
原帖由 CC517 於 2008-8-4 07:05 PM 發表

踩中有獎的啊.
只猫..........你舍得返黎啊...
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-4 07:05 PM 發表

又点.....?不讲得都讲了...............
86..老咗少少啊...68好D...
原帖由 CC517 於 2008-8-4 07:08 PM 發表

踩到了就有好多啦.
踩屎啊....
原帖由 CC517 於 2008-8-4 07:11 PM 發表

真的這樣年輕嗎.
只猫..你想暗示D乜啊....我68咋...
原帖由 jclai 於 2008-8-4 07:13 PM 發表

要等到几时。。
你不会去算啊...

问题在第一页..2楼
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-4 07:33 PM 發表

这里最年轻是她了.....
你也很年轻啊...
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-4 07:49 PM 發表

68 不是好象婆婆喔...............
我就是老婆婆..你又想点啊...