返回列表 回復 發帖

回應 steve86 第 204 篇文章

吹水那了需要本的呢?
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-2 05:23 PM 發表

哈哈。。。老实遘,
上TVBNOW最唅钱!
所以大家得闲多啲上来吹水!
日日都吹水啦,吹涨
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-2 08:18 PM 發表

呢点就真係令我非常佩服WLT兄,
因为你可以"全天候"守住TVBNOW!
球迷之中你算係好。。。"忠实"!
我是有空就第一时间上tvbnow的!!!

我都要像小小罗在跳草裙舞
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-3 09:46 PM 發表

哈哈。。。唔好跳太耐啊!
依家行情唔好。。。。
谁说我要转会的,起码我在曼联好吃好住,拿着周薪12万英镑的。哈哈
因为看见转会市场那么静,所以制造一些新闻娱乐大家,不然报社和记者没工做。。。哈哈
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-3 09:45 PM 發表
組合名字:暫時未定
教練名字:wlt1110
隊長名字:joshlier
會員名字:HIDE
會員名字:feimiao0
會員名字:nikotina

依家净返你哋仲没有组合名字。。。。 ...
就叫“没有组合的名字”。。哈哈。。。一定被hide气到飞起。。。哈哈
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-4 07:08 PM 發表

哈哈!我估计WLT兄你应该係担心曼联唔要Keep你??
所以依家大打"效忠牌"。。。。。。
我的偶像=超级替补前锋=ole ole ole 20
原帖由 joshlier 於 2008-8-4 06:31 PM 發表
HIDE heng 考虑成怎样?? use the H.I.D.E  lah  or..

"五冠皇者曼联党"

we five member..one people one Champion^^
可以用【one people one champion】?
原帖由 steve86 於 2008-8-4 09:32 PM 發表

好听。。。。举脚赞成!!!
你哋考虑下啦!!!
我吗会认真考虑的!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-4 10:37 PM 發表

哈哈!原来你嘅偶像係。。。。。。。。。380246
其中一位偶像啦

回應 HIDE 第 256 篇文章

不要问我从哪里来
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-5 10:13 PM 發表

係歌名喔。。。。想唱歌??
是呀

回應 steve86 第 262 篇文章

他要博爆冷
原帖由 steve86 於 2008-8-6 11:52 PM 發表

爆他“罗油”。。。他估曼联9-8祖云。。。如果是真我私人卑他5,000,000TVB币!!!!
套用客家话“博太冷”。。哈哈
原帖由 knchung 於 2008-8-7 01:53 AM 發表

hahah... sure no prob... my name is kenneth chung.... stay in sg buloh.. working at pj near 1 world hotel... ibm building...
你在ibm 里面做工的?