返回列表 回復 發帖
原帖由 feimiao0 於 2008-9-24 01:43 AM 發表
我都要冠軍。。。

我恨佐好耐都攞唔到。。。

多謝隊友對我的信任和支持,仲有大家過獎啦我只係趁大家未進入狀態前耀武揚威一下啫,當大家一發力時我就拍馬難追啦 ...
来一个双冠军好吗?
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-25 09:37 AM 發表

下一期我绝对有信心,
因为买咗C罗。。。
我都对你有信心。。。!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-25 01:23 PM 發表

冇问题,即刻帮你UPDATE,
都係举手之劳。。。。。

至尊紅魔 :
教练名字:feimiao0
队长名字:wlt1110
會员名字:HIDE
會员名字:nikotina
會员名字:joshlier  ...
趁胜追击,打倒对手:onion17::onion17::onion17::onion17::onion17::onion17::onion17::onion17:
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-26 03:46 PM 發表
我嘅o念法都係一样!
所以我已经买咗佢+几位馒曼联球员,
后卫方面点睇呢??
哇,jackson那么支持曼联球员啊,小心曼联带来翻船啊。。哈哈
我就全部11位买arsenal小将
原帖由 devin 於 2008-9-26 06:04 PM 發表

哇。。。

好勇喔。

如果是真的我佩服你的勇气,

一个不好采爆冷就。。。。
arsenal现在的实力如火冲天,不会现在爆冷的吧,何况上几轮客场输fulham,再输的话,就向冠军说88了。
照理来讲,arsenal一定会赢,可惜盘路放的太高,两粒,分分钟赢球输盘,而且候成客场战绩照顾,来到arsenal主场必死无疑
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-26 10:27 PM 發表

我就係为呢件事而烦恼!
所以都係决定斋买一位---> C罗!
其他人等真係几难预测,
又或者呢個问题由 超级曼联迷 嚟回答仲适合! ...
小小罗肯定是首发出场的啦,至于另外其他人,我想中场应该会是哈格里夫斯陪Anderson,左翼让给小将nani。
另外vidic也解禁付出。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-27 03:32 PM 發表

呢场波 小第买咗英超三强90%球员!
我相信三强赢波机会应该会爆灯,
如果有得买三连串,
呢期嘅机会最高。。。但相对赔率都应该几低。
希望你能跑出一头好马啦
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-27 04:30 PM 發表

哈哈。。咁都同时要祝WLT兄果11位阿仙奴球员可以大炒-->猴城
一定可以大炒候成
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-27 05:58 PM 發表

可惜我冇钱买阿仙奴前锋!
但点都祝福所有已经买阿仙奴球员嘅参赛者。
多谢你的祝福,不过,我看都没有狂人好像我酱,全买arsenal球员
原帖由 devin 於 2008-9-27 06:03 PM 發表
P.Robinson得受伤搞到我要换门将,

刚刚才换好球员。
买曼联kuszack啦,便宜
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-27 06:12 PM 發表

wlt兄阵容里面净得三位阿仙奴球员??
半打兵仔。。哈哈
原帖由 devin 於 2008-9-27 06:18 PM 發表

newcastle内忧外患分分钟再输球,

买Given很危险。
其实布莱克本换了英超首位黑鬼教练,看到的实力好像马马虎虎,但是往绩方面其实最近四季都是布莱克本占优。
如果喜鹊还不快点打胜仗,就会随同热刺和曼联一起降价的啦
没有了,竟然有四位球员被扣分,定,dns!!
arsenal太令我失望了,加加埋埋,扣扣埋埋,暂时获得分数是3。5分,顶
原帖由 chu553358 於 2008-9-28 12:34 PM 發表

我地太過好人 讓下人姐
你够我好人吗?
我创新低,3。5分,arsenal龙门,两名后为,布莱克本后卫和everton的cahil全部都扣了我17分,顶
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-30 10:37 AM 發表

我同你一样。。。。有四位球员扣分!
但就净得一位阿仙奴球员扣分。。。
最新记录
星期 7 分16.00

艾蒙尼亞
  • 阿仙奴
  • -2.00 分數
後衛中場前鋒

評分次數

• jacksonkua