返回列表 回復 發帖
WLT兄 嘅 ROBINHO WRIGHT PHILIP 好似受伤 冇落场。。
Goalkeepers

Defenders

Midfielders

Forwards

原帖由 wlt1110 於 2009-1-10 10:58 PM 發表

他们两好像受伤出场成疑,不过天助我也,该场赛事已经延迟了
如果延迟到下星期。。。。
咁就=0分喇。。。
等下星期我先买咯。。
原帖由 devin 於 2009-1-11 03:29 PM 發表

刚发现我有3个球员废左

如果今晚曼联对车仔的比赛都延迟的话就死得人多咯
哈哈。。。大赛,
就连PUKI都牵累。。
原帖由 devin 於 2009-1-11 03:31 PM 發表
Steve兄对昨晚利记和球是不是很失望呢

哈哈。。。

利记和球对曼联和车仔迷来讲都是好事
如果 车仔 vs 曼联 又係和波,
咁你话边队 最高兴呢??
原帖由 woodstock1221 於 2009-1-11 07:07 PM 發表
我都有3人個废左。。。
我竟然冇买到呢四队嘅球员,
但买到D有落场嘅都冇表现。。。
原帖由 steve86 於 2009-1-12 11:38 PM 發表

一定失望啦。。。射咗甘多,一粒都唔进。。。真是某话可说。。。  
车仔係射好多球 但就冇一粒 SHOOT ON TARGET!
原帖由 devin 於 2009-1-12 02:11 AM 發表
虽然买到曼联的球员都有表现。。。

没想到车仔给曼联打爆

整场比赛都给曼联压住来打。。。

真令人失望

如果曼联的两场补赛都赢的话,

满脸还会以一分排在榜首

真是没眼看咯 ...
曼联后卫表现非常出色!
SCOLARI遘得啱 第一球 已经改变比赛。
俾曼联领先 好难追得番。。。
原帖由 wlt1110 於 2009-1-12 12:48 PM 發表

哈哈,曼联打扫车仔3粒球!!
你嘅VIDIC又係最佳球员!
原帖由 wlt1110 於 2009-1-13 03:36 PM 發表

哈哈,他真的是一位好球员!!!!
你就好啦。。。之前咁平果暂买落,
依家已经係最贵的后卫。。

原帖由 wlt1110 於 2009-1-13 05:34 PM 發表

哈哈,你错了。。。。
之前我低价买入,然后几场没有踢,我放弃他,然后在高价买入。。。
睇嚟你对呢位球员都算係 情有独钟!
有冇人知道 PORTSMOUTH VS MC & BALCKBURN VS FULHAM 两场赛事几时从赛呢??
原帖由 wlt1110 於 2009-1-15 10:35 AM 發表

可惜我欣赏他踢球的风格,如果是女的话,一定会追他,。。。。。哈哈

补赛要等英足总答复
ROONEY 伤几耐啊?
一入波就受伤。。。真係可惜!
TVBNOW FANTASY 组合 WEEK:20

组合名字:《TVBNOW》梦幻足球  
组合名字:至尊紅魔  
WEEK 20
各人得分X倍数真正得分
教练名字devin94.001.50141.00
队长名字woodstock122138.501.0038.50
會员名字chu55335868.002.00136.00
會员名字jacksonkua44.501.0044.50
會员名字sTeVe8637.001.0037.00
每期积分397.00
WEEK 20
各人得分X倍数真正得分
教练名字nikotina75.001.0075.00
队长名字joshlier107.001.00107.00
會员名字Hide45.001.5067.50
會员名字feimiao065.001.0065.00
會员名字wlt111058.002.00116.00
每期积分430.50
组合名字:TVBNOW联队  组合名字:靓仔一族  
WEEK 20
各人得分X倍数真正得分
教练名字chfong288.002.00176.00
队长名字altooooon28.001.5042.00
會员名字bmoon197751.001.0051.00
會员名字00-00-0043.501.0043.50
會员名字leanming40.501.0040.50
每期积分353.00
WEEK 20
各人得分X倍数真正得分
教练名字canz85109.001.00109.00
队长名字ljw1982106.501.50159.75
會员名字cck_my32.501.0032.50
會员名字mikeyap60.501.0060.50
會员名字C_L_Beh75.002.00150.00
每期积分511.75
组合名字: "大马组"组合名字:富家豪族
WEEK 20
各人得分X倍数真正得分
教练名字ls_siew52.501.0052.50
队长名字walala1.502.003.00
會员名字marcus082832.501.5048.75
會员名字可爱30.001.0030.00
會员名字wei23 team61.501.0061.50
每期积分195.75
WEEK 20
各人得分X倍数真正得分
教练名字必胜_Win55.501.0055.50
队长名字knchung8.001.008.00
會员名字toby21645.501.0045.50
會员名字clever71835.501.5053.25
會员名字tang662028.002.0056.00
每期积分218.25
组合名字:雜牌軍團组合名字:《破军》骇客组织
WEEK 20
各人得分X倍数真正得分
教练名字puma881129.002.0058.00
队长名字TOK36.501.5054.75
會员名字lma2364.001.0064.00
會员名字jim565550.001.0050.00
會员名字gary_jeff57.501.0057.50
每期积分284.25
WEEK 20
各人得分X倍数真正得分
教练名字how210938.002.0076.00
队长名字wayne740.501.5060.75
會员名字ivan2828.501.008.50
會员名字hendytiu38.501.0038.50
會员名字edwin1038.501.0038.50
每期积分222.25
恭喜嗮 -靓仔一族 & 至尊紅魔 成为 WEEK20 组合冠亚军。
加油啊。。
原帖由 ljw1982 於 2009-1-17 06:15 PM 發表

多谢晒啊!
不过总积分还是输你们啊!
我会加油加油的!
哈哈。。。非常接近 非常有趣!
剧情越嚟越紧张。。。。