返回列表 回復 發帖

chu553358兄

JOE COLE 受伤,
DROGBA, LENNON 应该冇正选

DEVIN兄

JOE COLE 受伤,

WLT兄

MORRISON 受伤,

STEVE兄

M. Fellaini 禁赛。。。

原帖由 devin 於 2009-1-17 08:54 PM 發表
Joe Cole 几时受伤的??

伤到几时??

呢锅真是还没比赛就折左一个大将
我都係啱啱先知道!
我嘅 ARCA 受伤 仲係最后一分钟先知道。。。
原帖由 steve86 於 2009-1-17 09:53 PM 發表

依个星期我好忙。。。今日在公司要换人,但是公司block咗个website。。。

好对唔住   
哈哈。。。唔驶咁客气啦。。
我都係提醒下大家。。。加油啊!
原帖由 ljw1982 於 2009-1-18 02:09 AM 發表

haha... i hope that can get much closer this week ar..
steal ur second place ar...hope so la..
我仲有GERRARD你仲有TORRES没落场,
真係有趣!
原帖由 steve86 於 2009-1-19 09:50 AM 發表

哈哈。。。依两位球星我都有。。。
梗係啦。。。如果唔係 STEVE嘅 实力又点只二十几分呢??
原帖由 wlt1110 於 2009-1-19 10:55 AM 發表
这一期我没有眼睛看啊。。。。。很惨
你仲有EVERTON嘅 osMAN 仲没落场,
仲有机会嘅。。。
原帖由 ljw1982 於 2009-1-19 12:39 PM 發表

那我就有机会爬你头啦!
TORRES 演帽子戏???
WEEK22 [聯賽制] ☆★☆★☆ TVBNOW 英格兰争霸战 ☆★☆★☆

jacksonkua vs wlt1110
原帖由 chu553358 於 2009-1-19 09:33 PM 發表
各位唔好意思
因為我今期係最後時段先換人
所以我無時間去睇資料
所以今期............ 無眼睇
下一期 年29 截止,
可能我都会冇时间换人,
所以依家换定先!
原帖由 ljw1982 於 2009-1-19 10:30 PM 發表

哈哈哈!jackson兄果然有先见之明啊!
如果利记想 获得冠军,
TORRES係 关键人物。
原帖由 canz85 於 2009-1-19 11:30 PM 發表

如果能的话。。那就太好了。。
希望他能快速找回射门触觉。。
其实他和噢温仔当红时代不一处之处就在他的体格和他那股不放弃的斗志。
希望他和杰仔能带领获取期待已久的冠军。。 。 ...
杰少。。。冇买杰仔!
杰仔 有表现 杰少 就冇表现。。
TVBNOW FANTASY 英超 各人排行榜 [第21期]
组合参赛者每周得分总积分
WEEK 21
TVBNOW1canz85110.001,829.00
TVBNOW1chfong2100.501,696.50
TVBNOW3魚旦97.50837.00
TVBNOW1calchui97.001,349.00
TVBNOW2C_L_Beh94.501,702.00
TVBNOW2iceman-x94.001,637.00
TVBNOW2lma2387.001,740.50
TVBNOW1woodstock122187.001,431.00
TVBNOW1sic80.501,577.00
TVBNOW2bnk92880.001,385.00
TVBNOW FANTASY 英超 各人累计排行榜
组合参赛者每周得分总积分
WEEK 21
TVBNOW2leo200079.501,911.00
TVBNOW1canz85110.001,829.00
TVBNOW1devin77.001,782.00
TVBNOW2lma2387.001,740.50
TVBNOW2C_L_Beh94.501,702.00
TVBNOW1chfong2100.501,696.50
TVBNOW1tang662071.001,693.50
TVBNOW1puma881161.501,661.00
TVBNOW2iceman-x94.001,637.00
TVBNOW2chu55335847.001,632.50
TVBNOW1jacksonkua77.501,626.00
TVBNOW2lukeong47.001,624.50
原帖由 wlt1110 於 2009-1-21 04:36 PM 發表

哇啦。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。好惊,最近没有时间研究,没意思时间玩。。。
哈哈。。咁就 乘你病 攞你
原帖由 canz85 於 2009-1-20 06:56 PM 發表
change ~~

教练名字:C_L_Beh
队长名字:mikeyap
会员名字:ljw1982
会员名字:cck_my
会员名字:canz85

thanks bro jack ^ ^
OK 冇问题 下一期WEEK22开始更换!
TVBNOW FANTASY 组合 WEEK:21

组合名字:《TVBNOW》梦幻足球  
组合名字:至尊紅魔  
WEEK 21
各人得分X倍数真正得分
教练名字devin77.001.50115.50
队长名字woodstock122187.001.0087.00
會员名字chu55335847.002.0094.00
會员名字jacksonkua77.501.0077.50
會员名字sTeVe8647.501.0047.50
每期积分421.50
WEEK 21
各人得分X倍数真正得分
教练名字nikotina61.501.0061.50
队长名字joshlier35.501.0035.50
會员名字Hide37.001.5055.50
會员名字feimiao038.501.0038.50
會员名字wlt111040.502.0081.00
每期积分272.00
组合名字:TVBNOW联队  组合名字:靓仔一族  
WEEK 21
各人得分X倍数真正得分
教练名字chfong2100.502.00201.00
队长名字altooooon44.001.5066.00
會员名字bmoon197717.001.0017.00
會员名字00-00-0076.501.0076.50
會员名字leanming44.001.0044.00
每期积分404.50
WEEK 21
各人得分X倍数真正得分
教练名字canz85110.001.00110.00
队长名字ljw198261.001.5091.50
會员名字cck_my53.501.0053.50
會员名字mikeyap55.001.0055.00
會员名字C_L_Beh94.502.00189.00
每期积分499.00
组合名字: "大马组"组合名字:富家豪族
WEEK 21
各人得分X倍数真正得分
教练名字ls_siew47.501.0047.50
队长名字walala17.002.0034.00
會员名字marcus082841.001.5061.50
會员名字可爱37.501.0037.50
會员名字wei23 team34.501.0034.50
每期积分215.00
WEEK 21
各人得分X倍数真正得分
教练名字必胜_Win37.501.0037.50
队长名字knchung38.501.0038.50
會员名字toby21668.001.0068.00
會员名字clever71839.501.5059.25
會员名字tang662071.002.00142.00
每期积分345.25
组合名字:雜牌軍團组合名字:《破军》骇客组织
WEEK 21
各人得分X倍数真正得分
教练名字puma881161.502.00123.00
队长名字TOK63.001.5094.50
會员名字lma2387.001.0087.00
會员名字jim565545.501.0045.50
會员名字gary_jeff39.501.0039.50
每期积分389.50
WEEK 21
各人得分X倍数真正得分
教练名字how210937.502.0075.00
队长名字wayne739.501.5059.25
會员名字ivan28251.501.0051.50
會员名字hendytiu42.001.0042.00
會员名字edwin1042.001.0042.00
每期积分269.75
恭喜嗮 靓仔一族 成功获得二连冠!