返回列表 回復 發帖
原帖由 canz85 於 2009-2-2 04:19 PM 發表
再次感谢队友们。。BEH兄,CCK兄,死肥仔杰,MIKE兄。。
大家共同努力保持下去吧。。。输了不紧要。。最重要有付出。。。在过程中能享受到间中的欢乐。。

...
恭喜嗮 靓仔一族 仲係领先 组合赛事
我终于有"一蚊鸡"嘅MC守门员---->GIVEN!
上两场明知道佢冇机会落场都被逼KEEP佢,
总算。。。守得云开。
TORRES 上星期终于踢出水准,
射波,头波依然够SHARP!
係时候买佢啦。。。大家点睇??
原帖由 wlt1110 於 2009-2-5 09:22 AM 發表
我回来啦。。。。。。。。。。。。。。
欢迎你归队!
有乜好介绍啊??
原帖由 wlt1110 於 2009-2-6 10:47 AM 發表

哈哈,一个星期没有玩,所以都不知道了,需要点点时间参考参考!!
哈哈。。WLT兄如果又乜好心水,
记得通知大家。
原帖由 wlt1110 於 2009-2-7 07:06 PM 發表

如果够胆就买新加入的球员,但是就不知道教练是否会派上场咯。。。。不过我已经买了4位新球员
哈哈。。。WLT兄有MC阵容大军。
啱啱赢咗1-0,
但你漏咗买BELLEMY。。
原帖由 ksfoo 於 2009-2-8 12:04 AM 發表
thx...我不适合当教练!
但TVBNOW随时欢迎你加入 球迷天地!
唔知阁下喜欢 边队球队呢??
原帖由 canz85 於 2009-2-8 01:46 AM 發表
JACK兄 。。强呀。。你这次的阵容要得前三名绝对没问题。。
但我都有几位球员没有表现,
好似 DEMSEY,DAVIS等人。。。
好彩 FULHAM 仲有一场赛事,
但情况绝对唔乐观,
因为对手係曼联!
原帖由 wlt1110 於 2009-2-8 12:11 PM 發表

其实有想买他,但是我还是买了心爱的rooney。。。。
曼联下一场波到下星期先踢,
所以我相信到时候 ROONEY 应该都来得切落场,
咁就祝你好运啦。。。。
原帖由 steve86 於 2009-2-8 05:24 PM 發表 但是报道话可能只是候补哦。。。因为刚伤好。。。不过咧。。。都可以好似TORRES甘候补进波。。。祝你好运~
TORRES 两场波入三球,
而且都係 MATCH WINNING GOAL。
已经恢复状态。。。
原帖由 steve86 於 2009-2-9 10:58 PM 發表

希望他能够场场波都有状态啦~
哈哈。。。我都一样打算KEEP佢!
相信大家都知道 FANTASY英超WEEK24 仲有两场赛事,
所以积分榜 将会等迈呢两场赛事 先行UPDATE。。。
唔知你哋仲有几多位球员 仲有一场赛事呢???
如冇意外 我仲有9位球员。。。
原帖由 steve86 於 2009-2-10 09:15 PM 發表

哇。。。你有9位哦。。。晒利。。。
我有几条鱼毛J。。。哈哈
大家加油咯。。。
其实都要付出代价,
虽然LAMPARD等人已经起价,
但上星期依然忍痛卖咗佢。。
原帖由 steve86 於 2009-2-11 08:17 PM 發表

算啦。。。车仔又改朝换代。。。Lampard未必能发挥
卖走佢之后梗係唔想佢有表现喇。。
但大家都知道佢係目前获得最多分的球员!
原帖由 wlt1110 於 2009-2-12 10:54 AM 發表

很难说的喔,有可能起到发挥作用呢,连drogba都翻身啦。。。
DROGBA。。。。我觉得迟早都可以踢正选。
新教练嚟到 佢可能就如你所遘有机会咸鱼翻身!
原帖由 wlt1110 於 2009-2-15 11:35 AM 發表

昨晚杯赛anelka大三元喔。。。
SCOLARI走后第一场就已经证明 车仔係可以踢双前锋!
睇嚟好大可能呢次球员都有份炒佢。。。