返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-8-6 11:30 PM 發表
他要博爆冷
嘻嘻啱啦。。。。一係独赢,一係唔赢!
原帖由 steve86 於 2008-8-6 11:52 PM 發表

爆他“罗油”。。。他估曼联9-8祖云。。。如果是真我私人卑他5,000,000TVB币!!!!
一队波有11位球员,
一人入一粒都有11vs11啦。。。
原帖由 knchung 於 2008-8-7 01:53 AM 發表

hahah... sure no prob... my name is kenneth chung.... stay in sg buloh.. working at pj near 1 world hotel... ibm building...
kenneth chung你好啊!
唔好意思。。。。之前你同我遘过。
但我唔记得咗!
IBM乜公事呢??
原帖由 altooooon 於 2008-8-7 02:49 AM 發表
我重未有隊,,,邊隊未夠人 ??
全部队伍都已经满座,
其实你可以Create一队自己做教练,
然后搵四位组员加入。。。。
建议你check下個List,
果啲没有组合嘅参赛者可以试下PM佢哋。。。
仲有大约一半参赛者仲没加入组合赛事。。。
揾组员应该唔难!
原帖由 HIDE 於 2008-8-7 07:50 PM 發表

四分鐘入一球都幾難
嘻嘻。。。因为冇守门员。
原帖由 steve86 於 2008-8-7 10:30 PM 發表

IBM大公司来哦。。。没听过乜???在DAMANSARA。。。我之前在那里学习。。。
我仲以为IBM侅Tmn Tun Dr Ismail。。。
原帖由 steve86 於 2008-8-8 10:57 PM 發表

其实都差5 多。。。附近。。。
本来是TTDI,不过有钱所以自己起1橦咯!!!
我95年果暂侅TTDI打暑期工,
就啱啱侅IBM-TTDI对面,
所以印象几深刻。。。
STEVE兄有冇睇奥运会呢??
原帖由 wlt1110 於 2008-8-8 11:24 PM 發表

我大把钱,全部都是tvbnow的。。你的银行收吗?
WLT兄。。。你住嘅地方有Streamyx问题!
冇受影响呢??
原帖由 steve86 於 2008-8-8 11:28 PM 發表

我是负责借钱,5是存钱。。。5 好意思。。。
如果你要TVB币。。。5 晒借。。。我卑你。。。哈哈
原来STEVE兄係做"有牌阿窿"。。。。
借啲钱来俾我买C罗啦。。。。
下星期就开踢!
大家有乜好心水要接受俾大家呢??
原帖由 canz85 於 2008-8-9 10:51 PM 發表

超级利迷好呀,现在商业利息怎样算?最少要经营几年才有得借?
哈哈!FANTASY FOOTBALL竟然可以同财经讯息有关。。。
我哋啲球迷可以学多一门学问啦。。。
原帖由 canz85 於 2008-8-10 12:30 AM 發表

足球-->利益-->财经-->息息相关
哈哈哈^^
因为之前我问一间他的条件好像跟ocbc有些差距。。。而我还没有去问ocbc,又那么刚好这边有一位专业人士。。。就。。。哈哈哈 ...
我相信STEVE兄必定能够帮到你!
因为睇佢参与FANTASY FOOTBALL 都非常够专业,
财经,金融方面都应该难唔到佢!
原帖由 canz85 於 2008-8-10 02:31 PM 發表

haha..好了谈回FF。。。JACK买人了吗???我还下不了手。。。还摸索不到温帅将会放谁。。。在前场方面。。
就买Adebayor啦。。。
热身赛咁有Form。。。。
一定好大机会踢正选。
原帖由 steve86 於 2008-8-10 02:43 PM 發表

jackson兄

我不是读金融的。。。加上我才刚进。。。
也只是专注于私人贷款。。。
所以不是专业人士!!

Don't put me on table....hehe ...
哈哈。。。唔驶咁紧张!
同你开下玩笑姐。。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-11 10:05 PM 發表

曼联都没有买人,所以现在还是按兵不动。。哈哈
费Sir够高招,
冇人知道佢想做啲乜。