返回列表 回復 發帖
呢期 Sunderland 对West Brom 点看呢??

Stoke 和 Fulham 又点呢??
原帖由 wlt1110 於 2008-12-14 01:55 PM 發表

落场都没有用,今场没有表现还要替换下场,唉
有分拿都好过我买的 Fuller 给扣分
哈哈哈

再次夺得团体冠军
哇。。。

呢期点人好强哦。。。

我破百分只排第8
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-16 05:33 PM 發表
《TVBNOW》梦幻足球  组员 目前我哋净係领先 --> 2.25分!
非常非常危险。。。。大家加油啊。
如果可以获得 半程冠军 大家都有奖赏。。。
放心喔,

最近各位兄弟的状态大勇,

冠军-----话甘易啦
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-16 06:15 PM 發表

哈哈。。。。如果真係梦想成真,
希望教练可以 "奖励"下各位。。。
最近手头紧。。。
好提议。。。

教练----醒目啦
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-16 06:31 PM 發表

哈哈。。。应该颁個奖俾组合里面嘅"最佳球员"!
DEVIN兄。。。梗係你获得啦。。。。
另外 有冇发觉 TVBNOW2--->leo2000 会员真係好掂!
呢期有成150分。。。
下次不妨侅截止后"参考"下佢买D乜球员! ...
我都输他几条街

相信他唔玩一期我都追唔上他

可惜他唔上来讨论,

指教下我们。。。
原帖由 chu553358 於 2008-12-17 07:52 PM 發表
恭喜晒各位隊友
我唔出聲了 因為通常我一出聲 我地既組合就會..................

不過已經收到各位對呢個半程冠軍既願望
所以我答應大家 如果真係獲得冠軍
我每人給予88888888tvb$
大家+油呀 ...
有chu兄呢句话就充满动力啦
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-19 09:19 PM 發表
联赛制 下一個对手係。。。当今榜首王中之王!
leo2000 会员。。。。睇嚟都係"凶多吉少"!
jackson兄最近恢复状态左,

应该一鼓作气搞dim leo2000,

迈向冠军咯。。。

加油
jackson兄 对 Drogba 点看呢??
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-19 10:55 PM 發表

睇得出佢非常渴望入波,
但因为有两场赛事,
而且又係(第一轮)最后一队踢完 (第二论)第一队开踢!
头尾相差四日。。。估计教练应该会俾 ANELKA/DROGBA分别各踢一场主力,
因为我已经有ANELKA。。。所以唔打算买 DROGBA!
其实依家 ...
很难决择

很想买Drogba。。。

7蚊-----很抵
原帖由 jacksonkua 於 2008-12-19 11:23 PM 發表

通常我都会由呢個角度去o念。。
七蚊球员--能否获得至少七分呢??
就算 DROGBA 净係踢一场,
有两個 SHOOT ON TARGET,
就已经有6分喇。。。。
但呢個星期我嘅TARGET係双倍!
估计净係 GIVEN 可以 达到要求。。。(两分) ...
哇。。。

甘你的Given很抵,

身价1蚊
原帖由 wlt1110 於 2008-12-22 10:24 AM 發表
暂时d人d分数都维持在30-50之间
很多人有买车仔球员,

现在点分数不能作准。。。
原帖由 steve86 於 2008-12-21 10:17 PM 發表
队友们。。。我换咗人但是忘记click  "save changes" 啊。。。

希望错有错着啦。。。
暂时Steve兄你有80几90分,

都很高分得咯。。。

Well Done
原帖由 wlt1110 於 2008-12-23 10:04 AM 發表

哈哈,车仔前锋没有进球,后卫没有失球,只有terry染红卡。。。
甘唔好彩我买左 terry

扣左6。5分