返回列表 回復 發帖
头像下面终于多左两个徽章啦

多得各位兄弟的努力才可以得到

我们要再接再厉,

赛季结束一定要保持呢点徽章哦。。。

加油
原帖由 wlt1110 於 2009-1-6 12:37 PM 發表
哈哈,竟然买曼联球员啊。。。好啊,,,我支持!!!
甘就醒目啦。。。

过点曼联的内幕消息来好喔
原帖由 wlt1110 於 2009-1-6 09:15 PM 發表
可以考虑曼联右后卫,vidic,中前场就大家都清楚啦
右后卫应该是 Rafael 或 Gary Nevile 之争。。。

R.Ferdinand 的伤好左没

Evra 几时才禁赛完毕
原帖由 wlt1110 於 2009-1-6 09:17 PM 發表

霸闭咯。。。
难得有机会威翻一次

你就给我骄傲下咯
原帖由 jacksonkua 於 2009-1-7 05:32 PM 發表
DEVIN三個都係同足球有关!犀利啊。。
我还在期待西甲和意甲的徽章哦

三大联赛我都要通杀
原帖由 jacksonkua 於 2009-1-7 05:41 PM 發表

会唔会 LEAGUE CUP 放 GARY仔!
下一场对车仔 放 RAFEAL!
然后再下一场[WIGAN]又放返GARY仔呢??
如果只踢一场的话买 Gary 比较抵点。。。
原帖由 wlt1110 於 2009-1-8 10:44 AM 發表

可能看到他可以应付双赛所以派他出差获取经验咯
都有可能是担心他没有经验派Gary仔上场打车仔。。。
我都收购左几位曼联球员。。。

虽然唔支持曼联,不过有两场赛
原帖由 jacksonkua 於 2009-1-10 06:17 PM 發表

好彩你做队长。。。。
我就冇买太多曼联球员喇。
我最怕要令你们失望遮

我都有买车仔的球员-----自相残杀

最近我状态唔是几好。。。

无论英超,西甲,和意甲都唔dim
刚收到风------

Portsmouth 和 Manchester City 的比赛由于天气的关系取消左

所以话我有一个球员废左
原帖由 steve86 於 2009-1-11 03:04 PM 發表

大佬啊。。。。我有4位球员废咗。。。真是令人伤心~  
刚发现我有3个球员废左

如果今晚曼联对车仔的比赛都延迟的话就死得人多咯
Steve兄对昨晚利记和球是不是很失望呢

哈哈。。。

利记和球对曼联和车仔迷来讲都是好事
虽然买到曼联的球员都有表现。。。

没想到车仔给曼联打爆

整场比赛都给曼联压住来打。。。

真令人失望

如果曼联的两场补赛都赢的话,

满脸还会以一分排在榜首

真是没眼看咯

回應 jacksonkua 第 1812 篇文章

Joe Cole 几时受伤的??

伤到几时??

呢锅真是还没比赛就折左一个大将
原帖由 jacksonkua 於 2009-1-22 08:19 PM 發表
Wednesday, Jan 28 Chelsea v Middlesbrough

我觉得 PETER CECH 应该会係大家嘅心头好,
因为目前佢已经创新底价。。。11.67
我都觉得很抵,

所以买左他,

不过上一场他没表现。。。

希望对米堡他可以clean sheet 。。。