返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-9-28 08:28 AM 發表
没有了,竟然有四位球员被扣分,定,dns!!
arsenal太令我失望了,加加埋埋,扣扣埋埋,暂时获得分数是3。5分,顶 ...
你还有2个前锋,1个中场没上,

应该可以拿多几十分。

我的总分只有28.5

创下玩fantasy的新低分。。。
各位兄弟不好意思,

这期我只有30.5分,

连累组别的分数降低,

十分抱歉
刚换完球员,

希望呢一期可以重返十大排行榜。

上一轮超低分搞到跌左榜
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-3 11:01 PM 發表

哈哈。。Devin兄!
我啱啱同 C罗&Torres 通电,
两位都应成我会侅呢期入波。。。
坚定流的??

我相信Adebayor会带给大家惊喜。
jackson 兄的见解是对的,

是时候要放弃令人心碎的 Adebayor 咯

他这期 0分---- 真丢架。。。
原帖由 chu553358 於 2008-10-5 09:54 PM 發表
唔好意思 :for我既隊友
我半數球員落場 只有7.5分
原來最有信心既時候 亦都係跌得最慘既時候
放心,

C.Cole 有进球。

我其实都不好得你几多。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-6 08:53 PM 發表
恭喜嗮。。。"大马组"获得冠军!
恭喜嗮。。。《TVBNOW》梦幻足球  --> 又係亚军!
看来我们的组别很有二奶命

兄弟---下期要第一啊
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-7 01:14 PM 發表

绝对同意!Wood兄 已经有进步。
另外 多谢chu兄建议我做队长。。。
但都希望steve兄 & devin教练 可以俾意见。
因为我哋係 最合拍嘅组合 所以团体精神至上。
友谊第一  比赛第二。
ps:哈哈 ...
其实我们组的组员实力都很平均,

边位做教练或队长都没问题的

如果不是可以考虑 jackson兄做教练,

steve兄做队长

我们呢就做队员。

下期想玩下野

应该不适合做教练或队长。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-7 07:49 PM 發表

既然教练都咁遘 咁下一期暂时就由 我做教练 steve兄做队长。
但有条件。。。。如果下一期你高分过我,
我一定要你做返 教练 嚟带领大家摆脱二奶称号 。。。。
嘻嘻:我知道你下一期要玩乜。。。 ...
你又知我玩乜??

我应该会考虑买下爆冷队。

通常国际比赛后豪门的球员都有心无力,

决定玩下野
原帖由 canz85 於 2008-10-7 10:55 PM 發表

幸运而已。。。希望幸运之神能眷顾我们到终点吧。。
JACK兄。。不如你们开个贴子来给大家讨论每周赛事,让你们这些球坛老手给予些专业的看法与意见。。大家一起吹波经。。。你觉得怎样呢? ...
举脚赞成。。。

可以一起吹下水。。。
原帖由 chu553358 於 2008-10-8 05:26 PM 發表

如果你少於80分以下 ............ ............ ............
Liverpool下轮主场打 Wigan,

买左 liverpool 双雄的 steve兄 一定 dim 啦。。。

80分队他来讲简直易如反掌啦
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-9 09:38 AM 發表

利记双宝如果冇受伤,的确可以长期Keep住!
尤其是Gerrard 无论利记赢或输 只要佢有落场
得分至少都有5分。
另外一位就係车仔嘅 Lampard!
期期都咁高分 目前为止仲係全英超 SOT 最高嘅球员,
相对嚟遘 曼联 阿仙奴 中场方 ...
哈哈,

从上一季我就一直买数据之王----Lampard。

Lampard 分数平均,

买得过架。。。
原帖由 steve86 於 2008-10-10 08:26 PM 發表
不用紧。。。

我只会check9个。。。
利记双宝不会丢。。。

(除非做了严重受伤的男仔)
利记双宝受伤你都不卖??

对他两个甘有信心??
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-10 08:42 PM 發表

哈哈。。。FANTASY最重要係唔好"感情用事"!
如果有球员真係受伤 我肯定会sell。
因为FANTASY係 马拉松式比赛,
留得青山在 不怕冇球员!
如果是我的话,

伤一个礼拜的球员我可能不会卖,

不过伤久的话肯定忍痛卖左他。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-12 10:56 PM 發表

哈哈!没正式恭喜你加入 TVBNOW 版主 大家庭。
利记以后靠嗮你啦。。。。
有乜问题都欢迎你同在座 版主puma兄商量,
我相信大家都係利迷 沟通上 绝对冇问题。 ...
我都要恭喜下 Steve兄。

做左版主要带携下细老啊。。。