返回列表 回復 發帖
原帖由 jim5655 於 2008-7-31 06:31 PM 發表
我地呢度仲差個教練,不如你過檔啦!
係我面前叫我成員跳槽
除非你比筆可觀既轉會費
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
原帖由 jacksonkua 於 2008-7-31 08:49 PM 發表

哈哈!!WLT兄係"非买品"??
好似曼联嘅C罗。。。。。
可買品  睇價錢
hide曾說過:
原帖由 chu553358 於 2008-8-1 12:20 AM 發表

順便傾埋周薪幾多
呢d野要同佢經理人傾傾
hide曾說過:
原帖由 wlt1110 於 2008-8-1 11:34 AM 發表

你的提议不错!!
唔好
hide曾說過:
原帖由 jim5655 於 2008-8-1 06:21 PM 發表

咁多位大哥,你地吾好玩細佬啦!
我地D小球會,點出得起8000万啊!仲要系英鎊!哈!
我同老細傾過,佢話都系揾D有潛質嘅新人,慢慢栽培,然后先高價買出賺錢!呵!然后剩低D錢就大家分o左去! ...
記住要係開季前買齊人
hide曾說過:
原帖由 canz85 於 2008-8-3 02:28 PM 發表
我来也。。。原来可以搞"transfer"
出得起價就走得
hide曾說過:
不要問我隊名
hide曾說過:
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-7 07:44 PM 發表

一队波有11位球员,
一人入一粒都有11vs11啦。。。
四分鐘入一球都幾難
hide曾說過:
麻煩 jason兄
至尊紅魔成立
hide曾說過:
會唔會有勳章
hide曾說過:
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-14 11:47 AM 發表

我会同高/超版请示,
最好梗係有勳章啦。。
冠军组合5位成员每人一個都应该唔算过分,
大家话我遘得啱唔啱啊??
當然岩
hide曾說過:
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-14 09:01 PM 發表

哈哈!到Angkor Watt。。。。
明日7点机!
我会记得买"手信"俾大家,
麻烦嗮WLT兄帮手睇下足球区。。。
我去玩时唯一唔放心係回复唔到会员嘅PM/问题! ...
放心去玩  有我睇住
hide曾說過:
溫馨小貼士
今日大家要買人了
hide曾說過:
直接拿下冠軍好了
hide曾說過:
差你地幾多分?
hide曾說過: