返回列表 回復 發帖
最近真是很忙。。。

连波都某时间睇。。。

依期一定又拿5高分啦。。。

不过很开心。。。

因为利记赢左。。
多谢晒。。。
收到啦。。。
贡献最少的一位!!
我是10大???
有甘高分乜???

甘快就输第一feimiao 一百分。。。
好难哦!!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-23 10:59 PM 發表

哈哈。。。steve兄咁遘人哋以为我"造马"。。。(遘笑)

其实之前你冇check清楚,
因为你有买Tim Cahill,
而之后先加分。。。。

devin兄同我都係一样! ...
好。。。上个礼拜抽出少少时间研究就得到好成绩。。。
我会继续加油。。。哈哈。。
今次再抽多D时间就有机会闻下冠军味。。。哈哈!!
下期都应该轮到我组合拎咯。。。哈哈

原帖由 feimiao0 於 2008-9-27 09:39 PM 發表
有无人买torres啊?难得佢今日入两球。。。
我绝对5会放弃T9。。。。
哈哈。。。

jackson。。。我刚刚放咗cahil。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-28 12:09 AM 發表

你就好啦。。。。
Tim Cahill扣三分,
Given又唔知扣几分。。。
嘻嘻。。我好就是你好。。。大家都好!!
期待。。。5知我的GROUP拿到冠军吗。。。
我都是买Given哦。。。

早知5卖Gordon。。。有8分
但是对阿仙奴嘛。。。
真失望。。。

不过我猜中波瞻。。。哈哈
好也。。。T9没令我失望。。。
5知有几多分。。。呵呵!!!
又是第二。。。几时先第一哦???
哈哈。。。
不过都算5错。。。
可以话保持水准。。。

恭喜晒“大马组”
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-7 07:49 PM 發表

既然教练都咁遘 咁下一期暂时就由 我做教练 steve兄做队长。
但有条件。。。。如果下一期你高分过我,
我一定要你做返 教练 嚟带领大家摆脱二奶称号 。。。。
嘻嘻:我知道你下一期要玩乜。。。 ...
哇。。。摆我做队长。。。
有压力个哦。。。
如果我拿底分就炒左我啦!!!
原帖由 canz85 於 2008-10-7 10:55 PM 發表

幸运而已。。。希望幸运之神能眷顾我们到终点吧。。
JACK兄。。不如你们开个贴子来给大家讨论每周赛事,让你们这些球坛老手给予些专业的看法与意见。。大家一起吹波经。。。你觉得怎样呢? ...
赞成!!!吹波经最HAPPY!!!
原帖由 canz85 於 2008-10-7 11:14 PM 發表

利记的大粉丝好呀。。
今季有利记支撑。。底分绝不会轮到你呀。。

YOU'LL NEVER WALK ALONE
希望希望。。。
利记赢我又有分拿。。。几好!!!
哈哈。。。只要有我一日。。。都5会卖走利记双宝。。。锡晒他地。。。

只要大家支持利记,利记双宝进波,80分一定唔是问题!!!