返回列表 回復 發帖
不用紧。。。

我只会check9个。。。
利记双宝不会丢。。。

(除非做了严重受伤的男仔)
原帖由 devin 於 2008-10-10 08:37 PM 發表

利记双宝受伤你都不卖??

对他两个甘有信心??
如果是伤1, 2 场就5 会卖。。。
如果伤几果月一定卖啦。。。

5 惊卑你地闹死乜。。。。哈哈
原帖由 devin 於 2008-10-10 09:07 PM 發表

如果是我的话,

伤一个礼拜的球员我可能不会卖,

不过伤久的话肯定忍痛卖左他。
devin兄真是我好兄弟。。。

心有灵犀。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-10 10:02 PM 發表

哈哈。。。咁又係喔!
但其实我都好少check你哋D分数或买D乜人,
除非"高过我"。。。
我都是5check其他人。。。
只靠自己feel买人。。
心水清嘛。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-11 10:33 PM 發表

哈哈steve兄对自己嘅眼光好有信心!
5是啦。。。惊睇多咗5知买边过仲衰。。。
原帖由 joshlier 於 2008-10-15 05:17 PM 發表
hi jacksonkua heng!!! this week (week 9) team got change!!

組合名字: 至尊紅魔

教練名字:wlt1110
隊長名字:HIDE
會員名字:joshlier
會員名字:nikotina
會員名字:feimiao0

thx ur help!! & ma fan sai!!!:022 ...
wow。。。wlt兄做队长。。。怕怕。。
留番条路卑细佬。。。
原帖由 joshlier 於 2008-10-16 12:00 AM 發表
will 《TVBNOW》梦幻足球 2nd again??
"coi..........."
冠军相来加!!!
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-16 08:30 PM 發表

咁我好大压力。。。。
Torres 又受伤咗 都唔知买定唔买好?
如果真係证实冇落场 估计我都会忍痛割爱,
但真係几可惜 因为佢起咗4蚊!!
伤咗???几时???
我最爱的TORRES。。点该甘5小心???
原帖由 devin 於 2008-10-16 09:26 PM 發表

在国际比赛时受伤。

伤10天。

甘Steve兄卖不卖他呢??
念跟。。。睇下有某进一步消息先。。。
定D来。。胆定有钱剩。。。哈哈(其实几惊下)

原帖由 wlt1110 於 2008-10-16 10:23 PM 發表
哈哈,我肯定torres错失本周末和下礼拜的欧冠赛。。。大家还是赶快卖掉买rooney啦
都是果句。。。念下先。。。念下先。。。念下先。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-10-17 11:30 AM 發表

等下yahoo“做野”你买卖不到哦
5 会甘黑仔是吗。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-10-18 12:56 AM 發表

买berbtov最实在,或者买wigan的zaki。。。有预感破利物浦龙门
难咧。。。AGGER复出,一个顶几个啦。。。zaki难咧。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-17 08:49 PM 發表
建议steve兄买咗Torres换 Berbetov,Adebayor 或 Robbie Keane都唔错!
现在换人。。。睇下budget 先。。。
多谢建议。。。

如果5是换咗我去队长。。。我一定5卖。。。
搞掂。。。都是相信利记能够高歌前进。。。

嘻嘻。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-18 08:00 PM 發表
我的阵容:
GIVENBOSINGWA   G BALE  K TOUREC罗  D DUFF  L MODRIC  S NASRIROBBIE KEANE  ADEBAYOR  J DEFOE
我有两个同你一样。。。
一个是BALE,另一个是利记友。。

我5敢拿GIVEN。。。惊被曼城炸到