返回列表 回復 發帖
原帖由 devin 於 2009-3-19 08:06 PM 發表
呢期有什么好球员介绍??
我都係大概用番上星期人马,
唔知 DROGBA 有冇机会落场呢??
原帖由 jacksonkua 於 2009-3-19 08:54 PM 發表

我都係大概用番上星期人马,
唔知 DROGBA 有冇机会落场呢??
Drogba 我会照样 Keep 住 。。。

曼联后防大跌价,

有钱入得过 。。。
原帖由 devin 於 2009-3-19 09:50 PM 發表

Drogba 我会照样 Keep 住 。。。

曼联后防大跌价,

有钱入得过 。。。
但冇可能依家入 Vidic 因为之后仲要 SUSPEND 两场赛事,
至于其他嘅。。。 Ferdinand都唔错,
只怕 Evra 周不时受伤。。。。
其实最底买都係 VAN DER SAR,
可惜我嘅 GIVEN 一蚊鸡 本钱,
卖咗肯定买唔返呢個价。。
原帖由 jacksonkua 於 2009-3-19 09:58 PM 發表

但冇可能依家入 Vidic 因为之后仲要 SUSPEND 两场赛事,
至于其他嘅。。。 Ferdinand都唔错,
只怕 Evra 周不时受伤。。。。
其实最底买都係 VAN DER SAR,
可惜我嘅 GIVEN 一蚊鸡 本钱,
卖咗肯定买唔返呢 ...
哈哈哈。。。

我都考虑紧要卖左 Vidic 之后买 Ferdinand 定系 Evra 。

不过我觉得 Van Der Sar 买唔过,

连续唔失球记录被打破后 Van Der Sar 就连续失球,

Given 抵点,

有表现又便宜。。。
原帖由 devin 於 2009-3-19 10:21 PM 發表

哈哈哈。。。

我都考虑紧要卖左 Vidic 之后买 Ferdinand 定系 Evra 。

连续唔失球记录被打破后 Van Der Sar 就连续失球,

Given 抵点,

有表现又便宜。。。 ...
举脚赞成Given。。。
拿一分就抵翻晒。。。哈哈
不过我需要三分
原帖由 devin 於 2009-3-19 10:21 PM 發表

哈哈哈。。。

Given 抵点,

有表现又便宜。。。 ...
上星期我睇 GIVEN 对垒 车仔果场赛事,
GIVEN 就已经犯咗几次唔同嘅 MISTAKE,
而且仲没有机会 SAVE 到一球,
所以有时候都对佢嘅能力有所怀疑。。
原帖由 steve86 於 2009-3-20 12:24 AM 發表

举脚赞成Given。。。
拿一分就抵翻晒。。。哈哈
不过我需要三分  
係啊。。。只要佢嘅 AVERAGE point 有超过一分,
就已经算係 JOB DONE,
大家睇下就算係 C罗或LAMPARD 嘅 AVERAGE point
都冇成二十几分啦。。。
devin兄。。。帮你推唔上。。。
我某晒钱咗。。。
有时间先念下计帮你~

以为我同朋友合作做数。。。
是不是要见客。。。
比较忙咯~
原帖由 jacksonkua 於 2009-3-20 05:04 PM 發表

係啊。。。只要佢嘅 AVERAGE point 有超过一分,
就已经算係 JOB DONE,
大家睇下就算係 C罗或LAMPARD 嘅 AVERAGE point
都冇成二十几分啦。。。

我都时时揾靚野买。。。哈哈哈
原帖由 steve86 於 2009-3-20 08:18 PM 發表
devin兄。。。帮你推唔上。。。
我某晒钱咗。。。
有时间先念下计帮你~

以为我同朋友合作做数。。。
是不是要见客。。。
比较忙咯~
唔洗推得甘辛苦。。。

我都没时间玩,

开爽即蔗
原帖由 steve86 於 2009-3-20 08:20 PM 發表

我都时时揾靚野买。。。哈哈哈
甘有么平靓正的球员介绍啊??
平靓正的球员就是中游球员咯
预个budget睇下边个好咯。。。
不过通常都是wlt兄所讲中游球队
原帖由 wlt1110 於 2009-3-21 10:13 AM 發表
平靓正的球员就是中游球员咯
你嘅阵容唔错喔。。。
但Ireland好似踢欧洲足总杯时有D伤。
原帖由 steve86 於 2009-3-21 12:24 PM 發表
预个budget睇下边个好咯。。。
不过通常都是wlt兄所讲中游球队
英超仲 OK,
西甲我就有D担心,
买一蚊后卫随时可以扣成几分!
我买 VALANCIA 主力后卫 Marchena 已经扣过几次。。