返回列表 回復 發帖
英超 FANTASY

恭喜嗮以下会员/组合

各人赛事:

iceman-x
jclai
羅愛我

组合赛事

《TVBNOW》梦幻足球
靓仔一族
个人赛时某如三甲。。。
原帖由 steve86 於 2009-4-14 01:26 AM 發表
个人赛时某如三甲。。。
恭喜嗮 STEVE兄,
最近两轮表现出色!

好大压力!
原帖由 wlt1110 於 2009-4-16 07:48 AM 發表

好大压力!
WLT 兄最近"文采"进步咗。。。

《紅魔勇擒巨龍 英倫勝利第一人》  
《一個月三戰阿森納 名宿點出奪冠一點關鍵》  
《再見波爾圖!利物浦與你 never walk alone》
《三英再戰鬥牛士 為何英超如此強勢》
《失敗歷史不允許重復 費爵再奪兩冠就退休》

回應 jacksonkua 第 2060 篇文章

偷人地的啦
原帖由 wlt1110 於 2009-4-18 08:02 AM 發表
偷人地的啦
跟住落嚟嘅几场重要赛事,
曼联将同阿仙奴 有几次正面交锋!
首先係 欧冠赛 之后联赛,
如果 FA cup 大家都进入决赛,
仲精彩。。。
原帖由 jacksonkua 於 2009-4-18 10:27 PM 發表

跟住落嚟嘅几场重要赛事,
曼联将同阿仙奴 有几次正面交锋!
首先係 欧冠赛 之后联赛,
如果 FA cup 大家都进入决赛,
仲精彩。。。
哈哈,当然精彩啦,看红魔如何拆产啊
原帖由 wlt1110 於 2009-4-20 06:06 PM 發表

哈哈,当然精彩啦,看红魔如何拆产啊
FA CUP 冇机会啦。。。
两队都翻船。。。
Liverpool
  • Torres 49’, 72’
  • Benayoun 56’, 90’

Arsenal
  • Arshavin 36’, 67’, 70’, 90’
哇,那些有torres和arshavin的赚翻啦
不过我都有arshavin
他们两个的分可以当我们的6-8个球员分
原帖由 wlt1110 於 2009-4-22 11:45 AM 發表
我也有。。。。  但 j.reina给扣了11分。。。。。。。
原帖由 wlt1110 於 2009-4-22 11:45 AM 發表
我朋友 x-men就买咗 呢两位会员,
而且仲一次过升上第二位,
真係羡慕死人。。
原帖由 sang86 於 2009-4-22 12:15 PM 發表
他们两个的分可以当我们的6-8个球员分
难以想象 TORRES虽然净係入两球,
但竟然有8次Shoot on target。。。