返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-8-1 11:34 AM 發表

你的提议不错!!
唔好
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
大马帮加油!
原帖由 wlt1110 於 2008-8-1 11:34 AM 發表

你的提议不错!!
但如果咁样,你得唔到任何嘢!
净係你该组嘅组员获得Transfer Fees!
咁都得??
原帖由 wei23 於 2008-8-1 03:55 PM 發表
大马帮加油!
希望大马帮可以扬威。
原帖由 HIDE 於 2008-7-31 08:14 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=10713296&ptid=403751][/url]

係我面前叫我成員跳槽
除非你比筆可觀既轉會費
原帖由 wlt1110 於 2008-8-1 10:45 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=10726191&ptid=403751][/url]

想买我,除非拿出8000万英镑吧,否则一切免谈!!!(根据曼联发言人)
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-1 11:06 AM 發表

唔知jim兄肯唔肯出8000万$TVBNOW币来收购你呢??
如果交易成功,你果组嘅组员四人可以平分2000万$TVBNOW币!
计落仲好过获得"冠军"!
咁多位大哥,你地吾好玩細佬啦!
我地D小球會,點出得起8000万啊!仲要系英鎊!哈!
我同老細傾過,佢話都系揾D有潛質嘅新人,慢慢栽培,然后先高價買出賺錢!呵!然后剩低D錢就大家分o左去!
己所不欲,勿施于人
原帖由 jim5655 於 2008-8-1 06:21 PM 發表

我同老細傾過,佢話都系揾D有潛質嘅新人,慢慢栽培,然后先高價買出賺錢!呵!然后剩低D錢就大家分o左去! ...
哈哈!咁你老细应该同阿仙奴老细係同一人!
唔适得驶钱买球星。。。。
唔驶担心,希望你好运啦。。。。
原帖由 jim5655 於 2008-8-1 06:21 PM 發表

我同老細傾過,佢話都系揾D有潛質嘅新人,慢慢栽培,然后先高價買出賺錢!呵!然后剩低D錢就大家分o左去! ...
記住要係開季前買齊人
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
原帖由 HIDE 於 2008-8-1 07:40 PM 發表

記住要係開季前買齊人
其实jim兄可以睇下個参赛者名单,
其中有一两位参赛者仲没有组合,
可以试下PM-->Honbiteru见版。
你地想象力真丰富,吹水唔晒本。。。。。

回應 steve86 第 204 篇文章

吹水那了需要本的呢?
原帖由 wlt1110 於 2008-8-2 01:41 PM 發表
吹水那了需要本的呢?
哈哈。。。老实遘,
上TVBNOW最唅钱!
所以大家得闲多啲上来吹水!
原帖由 steve86 於 2008-8-2 12:22 AM 發表
你地想象力真丰富,吹水唔晒本。。。。。

哈哈。。。。好多嘢可能吹吹下就可以梦想成真!
所以"买卖参赛者"嘅事有可能都有机会成真。
原帖由 HIDE 於 2008-8-1 07:40 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=10735786&ptid=403751][/url]

記住要係開季前買齊人
多謝HIDE兄你提醒!
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-1 07:42 PM 發表

其实jim兄可以睇下個参赛者名单,
其中有一两位参赛者仲没有组合,
可以试下PM-->Honbiteru见版。
其實我已經PM俾其他冇组合嘅参赛者啦!
因為之前我地仲差一位,所以我吾敢一下PM俾多位參賽者,
唯有一位一位PM,等兩日冇回復又再PM比另一位,所以先咁慢齊人數。
E+我地嘅隊已經齊人啦!只系等確定個隊名!教練,队长就OK啦!
多謝jackson兄同咁多位咁熱心幫忙!
己所不欲,勿施于人
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-2 05:23 PM 發表

哈哈。。。老实遘,
上TVBNOW最唅钱!
所以大家得闲多啲上来吹水!
日日都吹水啦,吹涨
其實我已經PM俾其他冇组合嘅参赛者啦!
因為之前我地仲差一位,所以我吾敢一下PM俾多位參賽者,
唯有一位一位PM,等兩日冇回復又再PM比另一位,所以先咁慢齊人數。
E+我地嘅隊已經齊人啦!只系等確定個隊名!教練,队长就OK啦!
多謝jackson兄同咁多位咁熱心幫忙!
嘻嘻!。。。边位咁幸运可以加入你嘅组合呢???
快啲Post上来等我Update下啦。。。。