返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-8 04:48 PM 發表

我仲以为IBM侅Tmn Tun Dr Ismail。。。

其实都差5 多。。。附近。。。
本来是TTDI,不过有钱所以自己起1橦咯!!!
原帖由 steve86 於 2008-8-8 10:57 PM 發表

其实都差5 多。。。附近。。。
本来是TTDI,不过有钱所以自己起1橦咯!!!
我95年果暂侅TTDI打暑期工,
就啱啱侅IBM-TTDI对面,
所以印象几深刻。。。
STEVE兄有冇睇奥运会呢??
原帖由 steve86 於 2008-8-8 10:55 PM 發表

关于借钱的。。。你5好去借。。。 我一定REJECT!!!  
我大把钱,全部都是tvbnow的。。你的银行收吗?
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-8 11:11 PM 發表

我95年果暂侅TTDI打暑期工,
就啱啱侅IBM-TTDI对面,
所以印象几深刻。。。
STEVE兄有冇睇奥运会呢??
有。。。中国哦。。。点可以错过。。。不过睇到介绍国家姐。。。
好累。。。一做完工就快快去MAMAK档睇。。。
可惜。。。某睇到火炬。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-8 11:24 PM 發表

我是负责借钱,5是存钱。。。5 好意思。。。
如果你要TVB币。。。5 晒借。。。我卑你。。。哈哈
原帖由 wlt1110 於 2008-8-8 11:24 PM 發表

WLT兄。。。你住嘅地方有Streamyx问题!
冇受影响呢??
原帖由 steve86 於 2008-8-8 11:28 PM 發表

原来STEVE兄係做"有牌阿窿"。。。。
借啲钱来俾我买C罗啦。。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-8 11:32 PM 發表

原来STEVE兄係做"有牌阿窿"。。。。
借啲钱来俾我买C罗啦。。。。
不过都5 是几好做。。。迟早换工。。。去学投资!!!然后买个球会番来搞搞。。。
原帖由 steve86 於 2008-8-8 11:28 PM 發表

我知道啦,不过OCBC这个名字是有另外意思的。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-8-8 11:30 PM 發表

WLT兄。。。你住嘅地方有Streamyx问题!
冇受影响呢??
好像是有,不过我有尝试on offmodem 和router然后就没事了!
原帖由 steve86 於 2008-8-8 11:46 PM 發表

不过都5 是几好做。。。迟早换工。。。去学投资!!!然后买个球会番来搞搞。。。
这些工,我看都是因人而异的,投资也不错啊。。。。赚大钱,不过买球会。。。。英格兰低级联赛都不知买的起没有,不够跟我借tvbnow的钱。。。哈哈
原帖由 wlt1110 於 2008-8-9 01:56 AM 發表

我知道啦,不过OCBC这个名字是有另外意思的。。。
原帖由 wlt1110 於 2008-8-9 02:00 AM 發表

这些工,我看都是因人而异的,投资也不错啊。。。。赚大钱,不过买球会。。。。英格兰低级联赛都不知买的起没有,不够跟我借tvbnow的钱。。。哈哈 ...
什么意思哦??话我知。。。嘻嘻。。。
这份工。。。正是卑“那些不吃猪'的GEK 死。。。不会扮会。。。
下星期就开踢!
大家有乜好心水要接受俾大家呢??
原帖由 steve86 於 2008-8-8 11:46 PM 發表

超级利迷好呀,现在商业利息怎样算?最少要经营几年才有得借?
原帖由 canz85 於 2008-8-9 10:51 PM 發表

超级利迷好呀,现在商业利息怎样算?最少要经营几年才有得借?
哈哈!FANTASY FOOTBALL竟然可以同财经讯息有关。。。
我哋啲球迷可以学多一门学问啦。。。