返回列表 回復 發帖
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-1 03:13 PM 發表
呢次可以咁快有排行榜!真係要多谢leanming兄帮手!
我代表所有参赛者再次多谢leanming兄! :onion17:  
多谢jackson兄,详细的排名资料。
珍惜四人帮。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-7 09:55 PM 發表

如冇意外,下一期我估计应该都由"WEEK5"开始!
英超不是休息2周吗?
谢谢jackson兄的方程式咯....
珍惜四人帮。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-9-9 07:45 PM 發表

英超WEEK4休息!
而WEEK5正式开始,
截止日期:Week 5 (deadline: Sat 13 Sep 5PM )
快D购买球员啦。。。。
买了.....
珍惜四人帮。。。
大家好.... 这星期又要努力了.... 追追追... 高分..........
珍惜四人帮。。。
deco 这一期没上场... berbatov & given 又失分...... 这个星期 59份而已.......
珍惜四人帮。。。
恭喜大马组.......... 今期冠军...
珍惜四人帮。。。
哈哈...  tvbnow连队 终于拿到冠军啦.....
珍惜四人帮。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-29 04:06 PM 發表

恭喜嗮 TVBNOW联队 第九期奖金已经派嗮 有冇收到呢??
收到了jackson兄....
珍惜四人帮。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-29 04:35 PM 發表

哈哈。。。希望阿金你每期都有机会获得冠军啦。。。
我应该都係第一次派彩俾你,
加油啊!
是第一次啊.... 我自己都不是很高分,chfong2altooooon的分数都很高。全靠他们才可夺冠....
珍惜四人帮。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-10-29 06:31 PM 發表

哈哈!组合赛事係遘球 团体精神,
每位组员都係重要人物,
少咗一位都唔掂。。。
是的,会记住jackson兄这番话的。谢谢...
珍惜四人帮。。。
week10好低分... 希望这个星期的会更好....
珍惜四人帮。。。
今期given的分数都好高... newcastle那场有几个精彩扑救...
珍惜四人帮。。。
第分数很难追....
珍惜四人帮。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-25 03:19 PM 發表

哈哈。。。仲有联赛,组合等等赛事,
必定有机会!
要加培努力...
珍惜四人帮。。。
原帖由 jacksonkua 於 2008-11-25 03:32 PM 發表

你好似仲没参加组合赛事,
快D揾齐5位会员,
然后报名啦。。
有啊... tvbnow联队

珍惜四人帮。。。