返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-8-3 03:32 PM 發表
我都要像小小罗在跳草裙舞
哈哈。。。唔好跳太耐啊!
依家行情唔好。。。。
原帖由 jim5655 於 2008-8-3 10:05 PM 發表

多謝嗮你Jackson兄!
唔驶客气!大家都係球迷!
我想大家可以玩得开心我就非常满足喇。
原帖由 steve86 於 2008-8-3 10:07 PM 發表

内讧。。。教练要跳槽。。。
所以到现在都没有名。。。
嘻嘻。。。。。好似之前嘅车仔冇咗"毛师"!
WLT兄一定要考虑清楚先跳巢啊。。。。
如果万一真係转会,
该组嘅"有钱老细"HIDE兄应该可以好快搵到适合嘅人选代替。
原帖由 必胜_Win 於 2008-8-3 10:33 PM 發表
好久没进来了!
原来你们在忙着搞转会哦!
好热闹哦!
哈哈。。。。胜兄睇中乜球员。。。。或参赛者呢??

得闲上来吹水啦!
原帖由 必胜_Win 於 2008-8-4 12:50 AM 發表

他们得开的转会费,好高啊!

我这些小球会买不起哦!

哈哈!
哈哈。。。。你係呢期Sport 投注區赌王
再赢多几期就可以建立大球会啦。。。
原帖由 andywoei 於 2008-8-4 10:18 AM 發表
我想参加谁可以加我;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
暂时应该所有Group都满嗮!
我建议你可以自己做"教练"然后招揽组员加入你嘅组合!

By The Way请问你已经加入FANTASY FOOTALL没呢??
原帖由 wlt1110 於 2008-8-4 11:04 AM 發表

谁说我要转会的,起码我在曼联好吃好住,拿着周薪12万英镑的。哈哈
因为看见转会市场那么静,所以制造一些新闻娱乐大家,不然报社和记者没工做。。。哈哈 ...
哈哈!我估计WLT兄你应该係担心曼联唔要Keep你??
所以依家大打"效忠牌"。。。。。。
原帖由 joshlier 於 2008-8-4 06:31 PM 發表
HIDE heng 考虑成怎样?? use the H.I.D.E  lah  or..

"五冠皇者曼联党"

we five member..one people one Champion^^
五冠皇者曼联党 = 边来五個冠军啊??

英超联,足总杯,欧冠杯,联赛杯。。。。仲有呢??

係唔係五位会员=五個冠军呢??
原帖由 knchung 於 2008-8-4 08:29 PM 發表

now onli i know my group have 2 赌神... then my group must be no1 de...

富家豪族 sure win ah...

p/s: sorry for late reply.. recently busy at share market...
必胜_Win , tang6620 , toby216 & clever718 兄都係赌王级人马。

knchung 兄你自己都係FANTASY 高手

真係唔可以忽略呢队嘅实力!

另外,唔驶遘Sorry咖,
因为我自己都好忙,成日冇时间Reply人哋嘅PM!
原帖由 wlt1110 於 2008-8-4 09:16 PM 發表

我的偶像=超级替补前锋=ole ole ole 20
哈哈!原来你嘅偶像係。。。。。。。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 joshlier 於 2008-8-4 09:16 PM 發表

one more chmpion is UEFA Super Cup...

UEFA Chaampon League winner VS UEFA CUP winner
哈哈。。。啱啱吃咗"大葱"来???
原帖由 wlt1110 於 2008-8-4 09:18 PM 發表

可以用【one people one champion】?
中文翻阅:一人一冠军!
原帖由 knchung 於 2008-8-5 01:46 AM 發表

haha, after the euro 2008, i seldom go to place bet... so i really dun know my team member all is 赌王级人马..
i think our can make a very good result for this fantasy...

p/s: brota jackson, i wil ...
嘻嘻。。。得闲就一定要过来吹下水啦。。。。
係呢之前你嘅英文名我唔记得咗。。。
可以再话我知??
原帖由 wlt1110 於 2008-8-5 11:39 AM 發表
不要问我从哪里来
係歌名喔。。。。想唱歌??
原帖由 steve86 於 2008-8-6 11:22 PM 發表
Jackson 兄。。。。点解你在估波时,估进甘多粒???
特地???
哈哈!应该係我贪心,
想多啲波。。。。
唔好跟我啊。。。因为我唔係赌神!