返回列表 回復 發帖

回應 wk.hoo 第 41 篇文章

好。。。你敢黎我就敢上车。。。
原帖由 yng 於 2008-7-28 10:51 PM 發表
系咪架?
你住边啊??
原帖由 vwwo 於 2008-7-28 08:26 PM 發表

系哦,果只wlt1110!!
其实我想讲的是我们该不该booking位而已啦,等下去到没有位子坐,要坐地上打坐嘛!?
原帖由 wlt1110 於 2008-7-28 11:13 PM 發表

其实我想讲的是我们该不该booking位而已啦,等下去到没有位子坐,要坐地上打坐嘛!?
甘都仲有得兜????
原帖由 yng 於 2008-7-28 10:51 PM 發表
哈。。哈。。咁我就来载你。。等我电话啦。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-7-27 02:39 PM 發表

2哥,我都到。
2bro........ sorri cant come to yamcha, got fair at midvalley for 4days start 31/7 to 2/8.
珍惜四人帮。。。

回應 vwwo 第 93 篇文章

住cheras bt 9 1/2
原帖由 yng 於 2008-7-28 11:32 PM 發表
住cheras bt 9 1/2
我都可以兜埋你哦!
我住 sg. long.

回應 vwwo 第 99 篇文章

哦。。。甘点好叻。。。惊麻烦你啵。。。
原帖由 yng 於 2008-7-28 11:37 PM 發表
哦。。。甘点好叻。。。惊麻烦你啵。。。
有乜麻唔麻烦啫,反正都系顺路啫!
靓妈有载人,那谁需要我载的吗?
原帖由 vwwo 於 2008-7-29 12:15 AM 發表

有乜麻唔麻烦啫,反正都系顺路啫!
哈。。哈。。咁家阵是你载她。。定是我去载啊??
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-29 01:52 PM 發表

哈。。哈。。咁家阵是你载她。。定是我去载啊??
拒要你載既,甘你咪去載啦!
我无所谓哦!
原帖由 vwwo 於 2008-7-29 02:00 PM 發表

拒要你載既,甘你咪去載啦!
我无所谓哦!
哈。。哈。。鬼叫我是朝伟啊。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-7-29 02:05 PM 發表

哈。。哈。。鬼叫我是朝伟啊。。。。
“超(胃)”哈哈