返回列表 回復 發帖
原帖由 peterzai05 於 2008-8-3 09:49 PM 發表
肯定支持,到时会多人吗?
哈。。哈。。我都希望可以多D人。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-3 10:17 PM 發表

如果他炒过来, 他车一定塞我车底。低他死!WRN 的 civic 新车喔!
唉。。D友仔是咁架啦。。。揸靓D的车就拼命咁踩油。。。没识死的。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-3 10:32 PM 發表
他的车贴到我车很近。
噢噢。。咁讲法。你手车都可以讲是辣野喎。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-3 10:56 PM 發表

不是。 我是个安全驾车人。 我怕死的
哈。哈。。。对你以上的言论都是有所保留啊。。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-3 11:10 PM 發表
唔知会有机会响槟城聚会吗。。?
哈。。哈。有架。。。阿大你可以自己搞番个槟城成员聚会架。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-3 11:13 PM 發表

请不要这样讲。我真的很怕死
哈。。哈。。有边个唔惊死喎。 。。是了。。咁夜才上来架??

下午又出去浦啊???
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-3 11:15 PM 發表

哈哈,有几多个系来自槟城架。。
哈。。哈。试就有50%的机会。。。唔试就一定没机会。。
原帖由 mun2 於 2008-8-3 11:24 PM 發表

got 2 friend come to my house 来送钱给我。
哈。哈。。锄D定麻雀啊???
原帖由 mun2 於 2008-8-3 11:41 PM 發表

你话呢?锄D 4个人,麻雀 3 个人。。 明知道我这里是龙门客栈,都要来!
噢噢。。。原来`是赌后。。。真是失敬晒啊。。。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-3 11:46 PM 發表

不是啊!我是做阿4。
哈。哈。。抽水???哗。。精明喎。。。没损失。。有入息。。。
原帖由 wong5291 於 2008-8-4 12:02 AM 發表
haha 你們幾時得閑,來一個賭神大會,記得e埋我喔
哈。。哈。咪搞我了。。我赌咩输咩架。。我唔想楂都没啊。。。
原帖由 wong5291 於 2008-8-4 12:09 AM 發表

dun worry 輸咗d錢賭后比噃你
我惊她要财色兼收啊。。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-4 12:13 AM 發表

我没有抽水啦。我还包drinks, snacks, lunch, ice-cream & dinner leh. 最紧要是他们输得开心
噢噢。。咁D输家都没咁心疼。。

至少都吃饱。。
原帖由 mun2 於 2008-8-4 12:17 AM 發表

傻啦!财?我要! , 色?我会放生。
噢噢。。我咁大件架低吃都放生???
原帖由 vwwo 於 2008-8-4 12:19 AM 發表

拒甘既死样俾你都啃唔落啦。。。。。。。。。
点啊。。。。给我踩到内伤。。。家阵才浦头啊。。。