返回列表 回復 發帖
原帖由 chfong2 於 2008-11-9 03:00 AM 發表
风少都“疯”的。你都信我讲
...我信啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 03:03 AM 發表

now咪say jo lo!~~~
...下次有机会试一试
原帖由 chuu 於 2008-11-9 03:03 AM 發表

o.... dont ask me a..... ask chfong lo......
G办哥哥..你觉得叻..奖金给少D咯
原帖由 西门兄 於 2008-11-9 03:03 AM 發表

几亚岁人仲要乜野魅力啊,留给D靓妹啦
........家下靓婆婆仲是单身啊.... 无魅力点沟老爷爷..
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 03:03 AM 發表

我not this meaning ar~~~
不过,我下午发现可以delete post..
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 03:04 AM 發表

咁好好多呱~~~
我去问下G老大先
原帖由 chuu 於 2008-11-9 03:05 AM 發表

but tomoro want wake up early a......
要去边啊...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 03:05 AM 發表

咁你真係...無嘛
所以希望咯...
原帖由 西门兄 於 2008-11-9 03:08 AM 發表
3:30搞得掂咩....得几个人....
应该可以架...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 03:08 AM 發表

死啦,睇唔明
你叫我放入心里..我就答你摆不入
原帖由 西门兄 於 2008-11-9 03:10 AM 發表

徐娘半老,风韵揂存?..........
咩都无....
原帖由 chuu 於 2008-11-9 03:10 AM 發表
i really want go to sleep la..... if win, remember give some to me a......
叫ricky私人醒
原帖由 chuu 於 2008-11-9 03:11 AM 發表

go out minum......
我8点要起身...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-9 03:12 AM 發表

咁慢慢等啦
有机会既...
原帖由 西门兄 於 2008-11-9 03:13 AM 發表

那么就得快点推了.....
整页多数是我回复啊