返回列表 回復 發帖

第二次聚会的照片.有的看啦。。

,  描述: 下个月会再搞多次聚会架。。
多得小米奇的帮手。。。多谢小米奇。。。你是我的。。

这从的聚会又增加的人数了。。希望可以再接再厉。。。

下次的聚会会接受各位会员的提议。。。时间,地点都是由各位会员的提议。。。

会采用小数服从多数的提议。。。希望,有兴趣出席的会员的提议。。。谢绝玩弄者。。谢谢。。

黑色衫的就是马来熊猫。。。粉红色衫的就是bmoon1977四人帮的大弟子金仔了。

灰色衫靓女又是mun2,黑色衫的就是论坛猛人devil2007红色mu衫的是wlt1110,白色衫的wong5291黄sir。。

本人就是红帽的肥人,戴眼镜的是jclai兄,白色衫是小白dicksonkhan。。  

唉。。红色衫就是她。。vwwo靓姐咯。黑色衫就是靓姐的宝贝。靓女。最后一个就是新加入的tingx2了。。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
can not see anything?
啊2.。无相片既。。玩野啊。。

回應 wk.hoo 第 1 篇文章

看不到picture 啊!!
乜你post相D技术甘差架??
原帖由 vwwo 於 2008-8-17 11:20 PM 發表
乜你post相D技术甘差架??
我都唔想架...惨啦. ..仲开左帖..这次实中箭身亡架啦...

回應 wk.hoo 第 6 篇文章

系咩问题啊。?
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-17 11:25 PM 發表
系咩问题啊。?
D相唔识缩小啊。。。。死得啦。。。唯有揾人帮手啦。。

等下啦。。。各位大人。。。咪小我啊。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-17 11:27 PM 發表

D相唔识缩小啊。。。。死得啦。。。唯有揾人帮手啦。。

等下啦。。。各位大人。。。咪小我啊。。。
你有无software缩小d相片啊。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-17 11:29 PM 發表

你有无software缩小d相片啊。。
咩来架??点整架??? :onion12:
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-17 11:32 PM 發表

software黎既,可以将d大既文件压缩成细既文件。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-17 11:32 PM 發表

都系睇死你唔识架啦~~~~~~~
期待看照片。。。 请你加油吧!!!!

回應 wk.hoo 第 1 篇文章

技术问题? 玩野啊!
原帖由 vwwo 於 2008-8-17 11:36 PM 發表

都系睇死你唔识架啦~~~~~~~
别将说他啦!不会就慢慢学吧!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~