返回列表 回復 發帖
原帖由 cck_my 於 2008-8-18 12:09 AM 發表
技术问题? 玩野啊!
别那么凶对他吧!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-17 11:18 PM 發表
啊2.。无相片既。。玩野啊。。
你会的话,怎么你今天不来呢?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 cck_my 於 2008-8-18 12:09 AM 發表
技术问题? 玩野啊!
兄弟,放他一馬,讓何兄學一學ok,可否pm指點他一下,上手會更加快,
為什麼今天你沒有出現 ? 大家都想看看你盧山真面目,希望下一次聚會能夠見到你ok.

by wong sir
*****"一日之計在於晨  東西南北  橫衝直撞"*****
*****"一年之計在於春  東西南北  大地回春"*****
              大家支持"武術聯盟討論區"多謝

没相看啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 mickeybblim 第 19 篇文章

hi...mickey.你回来了啊??
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-17 11:13 PM 發表

因为技术问题..请原谅...

[393253       393254

393255          393256
老二要我帮忙吗。。。

回應 wong5291 第 18 篇文章

wong sir 在吹水区不用太认真, 我同何兄开玩笑
今日忙 , 时间不允许, 下一次希望可以同大家一聚!
慢慢来了,真所谓“慢工出细货”
好咗啦....

原帖由 wk.hoo 於 2008-8-17 11:13 PM 發表

因为技术问题..请原谅...

393280       393283

393287             393288
Hoo 兄! ! 再接再厉!
伟哥..点解没你架..
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-18 02:00 AM 發表
伟哥..点解没你架..
仇口多。。唔敢露面。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-18 02:05 AM 發表

仇口多。。唔敢露面。。
是啊..真人不露相
技术问题? 玩野啊!
哈。。哈。。在cck兄面前边敢玩野啊。。唔惊你又凶我啊。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
我看到 4 張呀! 算唔算看到 呀?