返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-18 05:41 AM 發表

哈。哈。。今次聚会只会出四张相。。
是啊..没单人照啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-18 05:59 AM 發表

唉。。是啊。。给我这个电脑白痴搞。 。不过,多得有个人帮我。。。
如果有时间..仲可以整靓D...P个靓相
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-18 08:16 AM 發表
哇!是谁把我拍得甘靓仔的呢?
我知道你靓仔啦....
原帖由 jclai 於 2008-8-18 08:32 AM 發表
希望下一次会多点人。。
等我出现咯...
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-18 08:36 AM 發表
啊2.。点解睇唔到你既样。。。
辉哥看清楚D.....有影到半边脸
原帖由 manyiu 於 2008-8-18 08:46 AM 發表

邊個係呀? 好想知呀!
穿pink色衫个....
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-18 09:54 發表

等我出现咯...
等你等到花都谢
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-18 05:36 AM 發表

。。我露面就会吓走晒D人架啦。。
是啊..D人都没走晒啊 仲给你影相....
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-18 05:40 AM 發表

哈。哈。。下一水的薯条大碟D就得啦。。。
下次我请你吃...大加大架
邊位負責相片後期製作架?? 麻煩替我既樣打格子才post 出街. Thanks
就几张噶啫 5系嘛 厄水噶
真羨慕你們
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-18 08:36 AM 發表
啊2.。点解睇唔到你既样。。。
哈。。哈。。下次你来我就同你合照咯。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 jclai 於 2008-8-18 08:48 AM 發表

怕相机坏。。
我。。我下次买架12.1megapixeis相机来影你地就知死。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-18 09:31 AM 發表
why?? why??? 点解没我名?? 歧视低级会员??
有啦。。。已经加上去了。。你咪咁啦。。一阵我又给两个女神经围殴架啦。。