返回列表 回復 發帖

第二次聚会的照片.有的看啦。。

,  描述: 下个月会再搞多次聚会架。。
多得小米奇的帮手。。。多谢小米奇。。。你是我的。。

这从的聚会又增加的人数了。。希望可以再接再厉。。。

下次的聚会会接受各位会员的提议。。。时间,地点都是由各位会员的提议。。。

会采用小数服从多数的提议。。。希望,有兴趣出席的会员的提议。。。谢绝玩弄者。。谢谢。。

黑色衫的就是马来熊猫。。。粉红色衫的就是bmoon1977四人帮的大弟子金仔了。

灰色衫靓女又是mun2,黑色衫的就是论坛猛人devil2007红色mu衫的是wlt1110,白色衫的wong5291黄sir。。

本人就是红帽的肥人,戴眼镜的是jclai兄,白色衫是小白dicksonkhan。。  

唉。。红色衫就是她。。vwwo靓姐咯。黑色衫就是靓姐的宝贝。靓女。最后一个就是新加入的tingx2了。。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-17 11:20 PM 發表
乜你post相D技术甘差架??
我都唔想架...惨啦. ..仲开左帖..这次实中箭身亡架啦...
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-17 11:25 PM 發表
系咩问题啊。?
D相唔识缩小啊。。。。死得啦。。。唯有揾人帮手啦。。

等下啦。。。各位大人。。。咪小我啊。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-17 11:29 PM 發表

你有无software缩小d相片啊。。
咩来架??点整架??? :onion12:
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-18 02:00 AM 發表
伟哥..点解没你架..
仇口多。。唔敢露面。。
原帖由 cck_my 於 2008-8-18 12:09 AM 發表
技术问题? 玩野啊!
哈。。哈。。在cck兄面前边敢玩野啊。。唔惊你又凶我啊。。
原帖由 walala 於 2008-8-18 01:11 AM 發表

老二要我帮忙吗。。。
哈。。哈。。下次才揾你帮拖。。
原帖由 cck_my 於 2008-8-18 01:13 AM 發表
wong sir 在吹水区不用太认真, 我同何兄开玩笑
今日忙 , 时间不允许, 下一次希望可以同大家一聚!
哦。。真忙定假忙啊。。。下次的聚会在下个月喎。。够唔够时间考虑啊??
原帖由 wlt1110 於 2008-8-18 01:15 AM 發表
慢慢来了,真所谓“慢工出细货”
唉。。都是要揾人帮手。。。搞掂了。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-18 01:05 AM 發表

没相看啊...
有的看啦。。。多得你啊。。。。小米奇啊。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-18 02:09 AM 發表

是啊..真人不露相
。。我露面就会吓走晒D人架啦。。
原帖由 vwwo 於 2008-8-17 11:36 PM 發表

都系睇死你唔识架啦~~~~~~~
你又唔帮拖。。。在度讲我。。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-18 12:18 AM 發表

别将说他啦!不会就慢慢学吧!
哦。。多谢你的体谅啊。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-18 01:55 AM 發表

Hoo 兄! 好! 再接再厉!
哈。哈。。下一水的薯条大碟D就得啦。。。
原帖由 manyiu 於 2008-8-18 05:14 AM 發表
我看到 4 張呀! 算唔算看到 呀?
哈。哈。。今次聚会只会出四张相。。