返回列表 回復 發帖
原帖由 tingx2 於 2008-8-19 06:39 PM 發表

多谢指教。。

有你地两个师傅就没人咁虾我。。。
哈。。哈。。咁醒目。。识揾帮手先喎。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 jclai 於 2008-8-19 06:55 PM 發表

你也吃了很多。
我没啊。。一碟都没。。得个半碟薯条。。
原帖由 jclai 於 2008-8-19 07:06 PM 發表

我才吃了一点。。
哈。哈。。我看没人吃我才吃架。。
原帖由 miki1012 於 2008-8-19 07:17 PM 發表

秘密是和大师兄的
噢噢。。原来牛奶妹同金仔有条路的。。
原帖由 miki1012 於 2008-8-19 07:26 PM 發表

你多想了
哦咁快就澄清。。。哈。。哈。 我没讲咩架。。
原帖由 miki1012 於 2008-8-19 07:41 PM 發表

看那贼贼的样子就知道你要说什么
哦。。咁你讲出来。。看是不是我想讲的野。。
原帖由 mun2 於 2008-8-19 07:46 PM 發表

边个她 ?
哈。。哈。。一个有朦胧美的人咯。。。
原帖由 mun2 於 2008-8-19 08:38 PM 發表

请问。。。 什么是朦胧美什么是???
哈。。哈。运看就正,靓,索。

近看就惊,吓,怕。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-19 09:09 PM 發表

应该不会落我毒, 我消失了会没人输钱给他。。。
你就难讲了。。
哈。。哈。你同她咁熟。。我点知你地有没扯猫尾啊。。
原帖由 真爱难求 於 2008-8-19 09:13 PM 發表

你在说谁
哈哈。。她自己会认架啦。。你注意下就知道了。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-19 09:16 PM 發表

哈哈哈哈。。。 你真是不识写死字。。
啊??!?!?!?我又讲错咩啊??我只是解答她的问题。。咩是朦胧美喎。。有又错吗??
原帖由 3va 於 2008-8-19 09:18 PM 發表
照片在第幾樓??
在第一楼咯。。
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-19 09:20 PM 發表

死字都不会写。。。。。。差劲!
噢噢。。dick肾兄。。乜你咁讲我啊。。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-19 09:23 PM 發表

是?!那我需要扮未成年少女了。。
哈。。哈。。算啦。。。死左条心啦。。。未成年。。未下垂就有你份。。
原帖由 tingx2 於 2008-8-19 09:27 PM 發表

你知道你自己错咩的。。 讲到白就不好啦。。。
哈。。哈。我唔觉得自己有错。。只是惊有心人借意爆我樽。。