返回列表 回復 發帖
諗唔到係道吹水咁好玩嘅,你哋慢慢吹啦,我聽日再嚟吹過。
諗唔到係道吹水咁好玩嘅,你哋慢慢吹啦,我聽日再嚟吹過。
235gigi 發表於 2009-9-5 12:50 AM
hello 235gigi 我都眼訓, 明天見
where u guys going
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
hi hi jackey, 我係 boy
小飛機 發表於 2009-9-4 11:50 AM
咁0岩嘎!!! 我係 boy 2
咁0岩嘎!!! 我係 boy 2
JackyNelson 發表於 2009-9-5 12:57 AM
又真係幾啱wor,成1/2機會咁細都俾你撞到
✔ ✘吊詭..
邊度有女仔叫飛機+
邊度有女仔叫飛機+
JackyNelson 發表於 2009-9-5 01:29 AM
又話參加獵人比賽,甘得閒係度吹水
再5 action俾人拋離你幾條街
✔ ✘吊詭..
又話參加獵人比賽,甘得閒係度吹水
再5 action俾人拋離你幾條街

~嘉~ 發表於 2009-9-4 01:04 PM
果d Jobs 通常響我li邊宵晚出現!! 等我番到公司, 已經 done la
參加冇話要做野+0馬!!
閃入嚟睇下

第一,無速度!第二,唔夠快!第三,太慢喇!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
冇事啊
睇下有冇人
拿,你而家首先may埋眼..跟住就望住個mon..再跟住就放鬆個人..然後就集中精神...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
啱la,我要將e個post ge回復數夑到萬萬聲
即係好似咁>>>24048/146116
大家努力努力
事成之後5會虧待各位
✔ ✘吊詭..
會有D乜好處先?