返回列表 回復 發帖
原帖由 蓝云 於 2008-9-22 02:06 PM 發表

manyiu。。。你又性感又靓女哦。。。
开始多人了。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
kfc我也要$。。。
原帖由 蓝云 於 2008-9-22 02:11 PM 發表

j师奶....你都在啊。。。。
有钱拿一定在。。
原帖由 sweet_cherie 於 2008-9-22 02:14 PM 發表
錯誤傳送$$$$$點算啊!!!
是不是要给我的。。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-9-22 02:15 PM 發表

oh no............................
你要酱多钱做什么。。
原帖由 蓝云 於 2008-9-22 02:17 PM 發表

你不是在工作吗。。。。。。
在吃蛇。。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-9-22 02:24 PM 發表

心意收到啦,我会试下PM他的...不过,我都会当我收到左既!!多谢晒!!
你好好人哦。。
原帖由 sweet_cherie 於 2008-9-22 02:24 PM 發表
是yam yam的過失, 現在再比過miaomiao88~~
为何没给我。。
很多美女来了
原帖由 蓝云 於 2008-9-22 02:30 PM 發表

跟小白一起蛇啊??
老板不在。。。
原帖由 tingx2 於 2008-9-22 02:32 PM 發表

搞么咁吃都没吃啊??小心饿坏啊。。。
找不到猪肉。。。。。
原帖由 tingx2 於 2008-9-22 02:34 PM 發表

是啊,蓝蓝。。 你今日无读书啊?
前部都在蛇///
原帖由 tingx2 於 2008-9-22 02:36 PM 發表

唔好吃咁多猪肉啊。。
猪肉我的最爱
还不份钱。。all happy
原帖由 manyiu 於 2008-9-22 02:42 PM 發表

豬豬, 你做乜野工, 咁好可以上網?
猪猪是老板。。