返回列表 回復 發帖
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-26 04:33 PM 發表
哈哈...... 好笑嘛................
杀手....笑傻咗啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 maui 於 2008-8-26 04:37 PM 發表
ok..next time only answer me lah..!!!!
好啊..
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-26 04:42 PM 發表
有的..... 你当你自己是双性恋啦.............tvbnow第一个男对男的pair咯........
杀手都可以搞断背架..仲好man添...
D关系好乱啊...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-26 07:37 PM 發表

qq你被大家整得好好笑哦!
小白..换咗look..
原帖由 qqbubu 於 2008-8-26 07:38 PM 發表

你仰慕我是断背或不是断背啊!
.....我羡慕你
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-26 07:37 PM 發表

叫rr出来解释咯。。
他没训醒啊...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-26 07:40 PM 發表

好看吗?婆婆?
我有同你一样既背景
原帖由 qqbubu 於 2008-8-26 07:41 PM 發表

我死给你看啊!
不好死啊...
原帖由 qqbubu 於 2008-8-26 07:42 PM 發表

你还说,还拿刀出来干嘛!
你要我拿什么来啊.. 来庆祝.....
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-26 07:43 PM 發表

你咯加埋一口,搞到依家咁。。
你看清楚D... boss自己答架...
原帖由 qqbubu 於 2008-8-26 07:44 PM 發表

点解啊!我要去死啦!不要拉住我啊!
你要死啊... 等埋boss..先啦
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-26 07:53 PM 發表

我们拿这吧!
吓跑QQ啦...
原帖由 qqbubu 於 2008-8-26 07:53 PM 發表
好啦!好啦!我解析也没有用,清者之清,我没有断背。我散咯!88 老板娘看店哦!
又叫老板娘啊... 好多老板娘咗啦...
原帖由 qqbubu 於 2008-8-26 07:57 PM 發表
我死啦!我死着啦!
....仲没落画架..不好死住啊....