返回列表 回復 發帖
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-18 04:26 PM 發表
是真的啊!我和他聊电话时,它也是这样说的!
哦....... 你同婆婆......... 有电話添呀
我..........傷心死呀
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-18 04:26 PM 發表
是真的啊!我和他聊电话时,它也是这样说的!
唉...我..我.. 傷心咯...
原來喜歡一個人都咁難...超难的.{T.T}
YOONG.{^o^}...{*O*}**
原帖由 DOBI 於 2008-10-18 04:26 PM 發表

驚鬼咩 玩之嘛  
我唔係玩架..係認真架
原帖由 DOBI 於 2008-10-18 04:28 PM 發表

妳住邊架?
原帖由 DOBI 於 2008-10-18 04:25 PM 發表

我係鈡意肥男人嘅   
你在取笑我!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 DOBI 於 2008-10-18 04:28 PM 發表

你给我你的电话咯!不久也有你的咯!
原帖由 cyoong019 於 2008-10-18 04:30 PM 發表

我唔係玩架..係認真架
都没见过面,如何来认真!

俾妳phone number好嗎?我call妳..
原帖由 cyoong019 於 2008-10-18 04:30 PM 發表

我唔係玩架..係認真架
咁你玩咗婆婆セ嘢呀
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-18 04:36 PM 發表
都没见过面,如何来认真!
雖然沒見過面..但你干嘛覺得我不認真呢...!!!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-18 04:32 PM 發表
你在取笑我!
笑你有金執.......你唔信問WONGJJ吖
原帖由 DOBI 於 2008-10-18 04:38 PM 發表

咁你玩咗婆婆セ嘢呀   
我冇玩過婆婆d咩野喎..
原帖由 cyoong019 於 2008-10-18 04:31 PM 發表

妳住邊架?
WONGJJ兩條街嗰到
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-18 04:35 PM 發表
你给我你的电话咯!不久也有你的咯!
MSN我都唔開 点會吖
原帖由 cyoong019 於 2008-10-18 04:36 PM 發表

俾妳phone number好嗎?我call妳..
長途好貴架