返回列表 回復 發帖
原帖由 woodstock1221 於 2009-1-12 09:24 PM 發表
TVBNOW FANTASY 西甲 week18各人排行榜
week18  1C_L_Beh73.0 200-00-0070.5 3可爱65.0 4peng11223362.5 5jacksonkua62.0 6joshlier60.0 7chfong259.0 8HONBITERU58.5 8leanming58.5 9必胜_Win57.5 10clever71856. ...
wood 兄手快。。。。
已经更新 多谢嗮WOOD兄!
另外 金童玉女 新仔队 组合 成为WEEK18组合冠亚军!
Fernando Llorente scored 1 goal n it's a winning goal but fantasy showed his got no goal...
原帖由 C_L_Beh 於 2009-1-19 19:30 發表 Fernando Llorente scored 1 goal n it's a winning goal but fantasy showed his got no goal...
可能要等待一下yahoo update。。。

原帖由 C_L_Beh 於 2009-1-19 07:30 PM 發表
Fernando Llorente scored 1 goal n it's a winning goal but fantasy showed his got no goal...
係喔 仲有四個 SHOOT ON TARGET,
应该唔只 17.5分咁少。。。
各人赛事 已经更新到 WEEK22!
如有错漏 请尽快PM我或留言!
请继续支持 西甲FANTASY!
呢期负四分。。。好失望。。。
第3位之爭 十分激烈 好多人仲有機會(包括我)
為左呢個 各位加油呀
※火鳳起舞 領導群雄※
火焰幫--幫主
原帖由 chu553358 於 2009-2-3 09:58 PM 發表
為左呢個 各位加油呀
我可能呢期要到150分先可以超越你地。。。
原帖由 chu553358 於 2009-2-3 09:58 PM 發表
為左呢個 各位加油呀
加油啊 赌王。。。
我同样希望可以保持之前嘅状态!
大家齐齐努力啦。
原帖由 chuu 於 2009-2-4 10:43 AM 發表

我可能呢期要到150分先可以超越你地。。。
唔驶灰心啊,
呢次唔得就下次,
同英超比较 我相信西甲仲有得追!
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-4 09:06 PM 發表

唔驶灰心啊,
呢次唔得就下次,
同英超比较 我相信西甲仲有得追!
系啊。。。西甲有时都会有爆冷。。。但系买晒巴塞羅拿前锋应该可以拿好高分。。。
原帖由 chuu 於 2009-2-5 01:06 AM 發表

系啊。。。西甲有时都会有爆冷。。。但系买晒巴塞羅拿前锋应该可以拿好高分。。。
ETO,MESSI,HENRY三位前锋加起嚟嘅入波,
竟然可以高过西甲其中大部分球队,
仲勇过当年嘅 荷兰三剑客!
原帖由 jacksonkua 於 2009-2-8 12:47 AM 發表

ETO,MESSI,HENRY三位前锋加起嚟嘅入波,
竟然可以高过西甲其中大部分球队,
仲勇过当年嘅 荷兰三剑客!
巴塞又三叉戟和曼联的rooney,tevez及小小罗一样厉害!
原帖由 wlt1110 於 2009-2-8 12:20 PM 發表

巴塞又三叉戟和曼联的rooney,tevez及小小罗一样厉害!
根据报道 巴塞总共攻入=102球(所有赛事)
而曼联总共攻入=76球(所有赛事)+世界球会杯+联赛杯!